En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Acele değilse biraz beklesen mi
Beklicem bekliyorum zaten ama zaten okadar elimde yok biriktiripte oburkunleri odedim aldigimda 450 bozdurdum kucuk altini enson yaptigim 820di simdi bakamiyorum bile

C Calcifer yetişşay ben unutmuşum amigurumi. Sıra sonuna gelince birleştirme yaptığında üst sıraya geçmeden bi sık iğne yapıyor muyduk yaa

Canım 8 ayda çeyrek üstüne 300-350 ekledi.Yani düşeceğini hiç sanmıyorum.
Eşimde senin gibi düşündü inanmadı:/
Şimdi diyor nereden bilecektik:)
Nevros altını takip ediyorum ben, daha çıkar zaten ama düşeceğine inanıyorum şimdi değil belki ama ben bahara bekliyorum. Ahh nevros ahhh Canfeb e az mı dedim gramın yarısı olsa bile al. Almadı almadı almadı.. 135 liraydı şimdi neredeyse 300

C Calcifer yetişşay ben unutmuşum amigurumi. Sıra sonuna gelince birleştirme yaptığında üst sıraya geçmeden bi sık iğne yapıyor muyduk yaa
Ya yeni gördüm mesajı. Üst sıraya eğer çok renk geçişli değilse işaret koyup devam ediyorum. Yok renk geçişi çoksa ilmek kaydırma zincir aynı ilmeğe sık iğne şeklinde yapıyorum. Yani sl st, Zn, x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…