Ya yeni gördüm mesajı. Üst sıraya eğer çok renk geçişli değilse işaret koyup devam ediyorum. Yok renk geçişi çoksa ilmek kaydırma zincir aynı ilmeğe sık iğne şeklinde yapıyorum. Yani sl st, Zn, x
Yani o birleşim yerleri döne döne çıkıyor aslında ördüğün şeyin etrafında dimi. Off ya ayaktan başladım youtube da kadınla aynı anda benimki ayak hariç her şeye benzedi tövbe söktüm birazdan bi daha deniycem.
Ahh Çınar ah ne güzel önce kuzu istemiştin aklına nerden geldi Batman senin yaa
Yani o birleşim yerleri döne döne çıkıyor aslında ördüğün şeyin etrafında dimi. Off ya ayaktan başladım youtube da kadınla aynı anda benimki ayak hariç her şeye benzedi tövbe söktüm birazdan bi daha deniycem.
Ahh Çınar ah ne güzel önce kuzu istemiştin aklına nerden geldi Batman senin yaa
Ayy hangisi hangisi ben de bakayım ne olsun cuma yorgunluğu var üzerimde, koltukları yıkadılar bugün, yarın da halılarımı getirirlerse evi sercem artık süpür sil yapıp.
Ayy hangisi hangisi ben de bakayım ne olsun cuma yorgunluğu var üzerimde, koltukları yıkadılar bugün, yarın da halılarımı getirirlerse evi sercem artık süpür sil yapıp.
Zaten iki tane video var sadece. Kimse örmemiş ki. Halbuki kuzu öyle mi kuzu yazınca yüz tane anlatım çıkıyor karşıma