En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
İyi canım çok şükür:)
Bugün biraz alışveriş yaptık:)
Ooooo tabakta alınmış:)Hadi bakalım hayırlısı:)
Allah iyilik versin ablacım bizde pazar günü alışveriş işleri hallediliyor salı günüde pazarımız var aldım inşallah güzel olucak

Allah iyilik versin ablacım bizde pazar günü alışveriş işleri hallediliyor salı günüde pazarımız var aldım inşallah güzel olucak

Eşim ne zaman evde olursa o zaman alıyoruz:)Pandemi öncesi çok çıkardım ama şimdi pek çıkasım yok:)
İnşaallah canım:)

Eşim ne zaman evde olursa o zaman alıyoruz:)Pandemi öncesi çok çıkardım ama şimdi pek çıkasım yok:)
İnşaallah canım:)
Aynen abla çıkılmıyor sürekli sağlık olsunda şükür bişekilde hallediliyor

WunderLost ucuzda değil:)Bence sen ör
Ben şirine,arı maya ,örümcek adam ördüm onlar kolaydı bu zor ya
Örümcek adam da zordur bence yaa. Aslında bi şablonu olsa 1.sıra 2.sıra falan diye video izlemek de yoruyor çünkü. Dua edin güzelce öreyim anlımın akıyla çıkayım yaa
Biz zavallı irgatlar ne anlarız
Hiç yani
Allah korusun kız giydirirler beyaz gömleği bana tabi önce ben herife giydiririm oda ayrı
Aman aman dikkat hiç gerek yok maceraya
Biraz ara ver. Ben de bazen takılıyorum kalıyorum o zaman ara vermek iyi geliyor. Gafam çalışıyor
Başım ağrıyor bıraktım şimdi yarın yeniden denerim inşallah dediğin gibi bi aydınlanma yaşamak için ara vermek gerek

Yaparsın canım olduğu kadar artık:)
Aynen keşke olsa:)

Nevreste sizin orda avrat köftesi diye bi yemek var mi (uyduruyor olabilirim köfte kısmını ama avratla başlıyor) ya da ayranlı dolma mıydı neydi öyle bir şey

Nevreste sizin orda avrat köftesi diye bi yemek var mi (uyduruyor olabilirim köfte kısmını ama avratla başlıyor) ya da ayranlı dolma mıydı neydi öyle bir şey
Var canım kiraz yaprağı sarmasına öyle denir :)Sebebi çok uğraştırır herkesin ona sabrı yetmez:)

WunderLost

Baktım şimdi ne güzel yapmışsın yaa maaşallah. Bilmediğimiz ne çok yemek var her yörede. Mutfağımız zengin maaşallah ülke olarak
Aynen canım bilmediğimiz çok yemek var:)Ben farklı yörelerin yemeklerine çok meraklıyım denerim genelde:)
Çocuklarım ,eşimde alışkın:)
Sağol canım:)

Aynen canım bilmediğimiz çok yemek var:)Ben farklı yörelerin yemeklerine çok meraklıyım denerim genelde:)
Çocuklarım ,eşimde alışkın:)
Sağol canım:)
Ben de çok seviyorum denemeyi bi kere Kastamonu ya ait banduma denemiştim güzeldi yine yapayım onu bak bi ara aklıma gelmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…