En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Günaydınn konya buz buzzz
Merhaba,
Bizde İstanbul dan Konya ya taşınmayı düşünüyoruz ama neresi olur, çocuğun okul durumu, sert kışı vs... kara kara düşünüyoruz. Gittiğimize pişman olmaktan korkmuyor değilim. Konya yı tercih etme sebebimiz deprem konusunda iyi olması, çoğu yere orta mesafede olması. Hem büyük şehirler arasında sakin bir yer gibi geliyor uzaktan :) Siz ne dersiniz bu konuda.

İstanbul yumuşak iklim ve gezilecek yer dolayısıyla Konya'dan daha güzel bu konuda orayı arayabilirsiniz tabi ama benim için vazgeçilmez bir yer memleketim. rahat edersiniz. Kisimiz sertttir. İnsanı iyi ama artık Konya da çok fazla göç aldığı için eskisi gibi değil. Yani insanımız çok iyidir kötüdür diyemem. Her yerin iyisi kadar iyi kötüsü kadar kotu
Sakin ve güzel bir şehir. Beklentilerinizi karşılar. Burada hiç tanidiginiz yok mu?

İstanbul güzel olmasına güzel ama kalabalığı, koşturması ve en önemlisi deprem korkusu... Buralardan gitmek iyi gelecek diye düşünüyoruz.
biz daha cok doğayı seviyoruz, kırları, ormanları göl kenarları falan. Konya da da günübirlik gidebilecek göller var. İnternetten bakıp duruyorum :)
Yalnız evler ne kadar büyük. ortalama 130/140 m2. O konuda araştırıp kendimize göre küçük ev bulmak lazım. Gelecek yaza kadar bir hafta sonu gelip gezip duruma göre bakarız. Kafamda bir sürü soru işareti :) :) Eşimle ikimizin aileleri başka şehirlerde... Konya ikisine orta mesafede 4/5 saatte gidilebilir olacak. O konuda da bize iyi olur dedik.

Gönlünüze göre ev bulursunuz o konuda sıkıntı yaşamazsınız.istanbukdaki ev kendinizinse hele burada o fiyata çok daha iyisini alirsiniz. Egünü birlik gezilecek yer göl vs çok var. Kent ormanı var çok güzel onun dışında ormanlık arazi pek yok. Tarihi doku hakkında bir şey söylememe gerek yok zaten nadide bir şehir o konuda. Park bahçe Özellikle piknik alanları uçsuz bucaksız Alanya Antalya çok yakın. Meram tarafı çok yeşillik bir yer ben orada ayrı bir huzur buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…