08.30-17.30 çalışsam gıkımı çıkarmam ama 7 gün hiç çalışmayıp 7 gün 08.30-.00.00 çalışmak çok zorluyor. vali bey talimat vermişti, genelgeden önce. ona istinaden geçtik biz de.
Yaşamamak değilde annemin sağlık sorunları nedeniyle erken haftada kürtaj olmuş çünkü ikiz doğumdan dolayı tehlike oluşmuş annemde zor olmuş dogumumuz ikimizde normal doğumla dünyaya geldiğimiz için.
Doktor doğum yapamassin küçük cocuklarin var bakamassin dediği için kese gozukmeden üzülerek kürtaj olmuş maalesef.
Aynı anda başımız ağrır bana muhalefet oldu okulda vs anca.. başımı agritti
Ama şuan kız kardeşim gibi herseyime koşar benimle ağlar
Yaşamamak değilde annemin sağlık sorunları nedeniyle erken haftada kürtaj olmuş çünkü ikiz doğumdan dolayı tehlike oluşmuş annemde zor olmuş dogumumuz ikimizde normal doğumla dünyaya geldiğimiz için.
Doktor doğum yapamassin küçük cocuklarin var bakamassin dediği için kese gozukmeden üzülerek kürtaj olmuş maalesef.
Aynı anda başımız ağrır bana muhalefet oldu okulda vs anca.. başımı agritti
Ama şuan kız kardeşim gibi herseyime koşar benimle ağlar
Çocukların mı peki
Maşallah Rabbim size bağışlasın.
Erkek olduğu için hoyratti erkek yanastirmazdi yanıma
Eve gelip şikayet bile ederdi liseden soraki gönül işlerini :))
Beraber çalıştık bide liseden sora 5 sene
Evlenince 40 gün arayla evlendik..
Yani onun oğlu benim evladım gibi..
Öyle titredim baktim çocuğuna :))
Çocukların mı peki
Maşallah Rabbim size bağışlasın.
Erkek olduğu için hoyratti erkek yanastirmazdi yanıma
Eve gelip şikayet bile ederdi liseden soraki gönül işlerini :))
Beraber çalıştık bide liseden sora 5 sene
Evlenince 40 gün arayla evlendik..
Yani onun oğlu benim evladım gibi..
Öyle titredim baktim çocuğuna :))
Kizlar çok tatlı olur.. bizde bebekken çok tatliydik erkekler adamı mahvediyor ama ben 4 erkek içinde savunma mekanizması her türlü geliştirdim hiçbiri karisamazdi.
Benim de ikizim oldu ama düştüler kimbilir nasip olur yine belki hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
Kizlar çok tatlı olur.. bizde bebekken çok tatliydik erkekler adamı mahvediyor ama ben 4 erkek içinde savunma mekanizması her türlü geliştirdim hiçbiri karisamazdi.
Benim de ikizim oldu ama düştüler kimbilir nasip olur yine belki hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
Bebekken çok tatlı ve yaramazlardı.Birlikte çok iş yapıyorlardı
Aynen sen hep erkekler içinde olunca öyle yetişmişsindir.
Rabbim tekrar nasip etsin inşaallah canım
Bebekken çok tatlı ve yaramazlardı.Birlikte çok iş yapıyorlardı
Aynen sen hep erkekler içinde olunca öyle yetişmişsindir.
Rabbim tekrar nasip etsin inşaallah canım
Yok canım benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti.
Birinin suyu son 1 ay azaldı ve 1 ay serum aldım.
36+4 günlük doğdular.Biri riske girdi acil aldılar ve normal olması mümkün değildi.
Organlarımla ilgili ciddi sorunlar oluşmuştu.
İkiz doğurmak zor işçok sıkıntı yaşadım.
Yok canım benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti.
Birinin suyu son 1 ay azaldı ve 1 ay serum aldım.
36+4 günlük doğdular.Biri riske girdi acil aldılar ve normal olması mümkün değildi.
Organlarımla ilgili ciddi sorunlar oluşmuştu.
İkiz doğurmak zor işçok sıkıntı yaşadım.
Öyleymiş gerçekten kardeşimize vakumla çekmişler 1 saat arayla doğum olmuş bide..
Anneyi riske atıyor bebekle birlikte bide.. eskiden baya şartları zorluyorlarmis..
Çok şükür ki birşey olmamış anneme bize.. bende olucekmisim nerdeyse zehirlenmisim.
Ayağımdan dogdufum için