En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Vallahi uyuyamadım dedim ben basliyim devamı gelir gaza geldim hala uykum var kahvaltı hazırlıyorum
Masallah canim sana tebrik ederim
Ben anca sobayi yaktim cayi koydum herkes uyuyo bugun pazar var burda oraya gitcem hızli hızlı sonra islerimi toparlar bakarim yurumeye

Masallah canim sana tebrik ederim
Ben anca sobayi yaktim cayi koydum herkes uyuyo bugun pazar var burda oraya gitcem hızli hızlı sonra islerimi toparlar bakarim yurumeye
Ohh sımsıcak ne guzel.. bizim burds pazar kulturude bı tuhaf.. pazarları özledim vallahi. Yurursun biliyorum akşam gelirsin kaç binle

Kaptanim güzel bir farkındalık oluşturuyoruz maksat aslında muhabbetten ziyade harekete geçmek muhabbette tadı tuzu

Nasılsın kuzum
iyiyim çiçeğim gune hızlı bı baslangıc yaptık kahve eşliğinde yagmuru ızlıyorum suan sen nasılsın bakalım

Kaptanim güzel bir farkındalık oluşturuyoruz maksat aslında muhabbetten ziyade harekete geçmek muhabbette tadı tuzu

Nasılsın kuzum
Kesinlikle cok guzel bir durum evde bile olsa hareket edebilecegimizin göstergesi
Evdeyim kilo aldim gibi bahanelerin önünde güzel örnekler olalım

Kesinlikle cok guzel bir durum evde bile olsa hareket edebilecegimizin göstergesi
Evdeyim kilo aldim gibi bahanelerin önünde güzel örnekler olalım
Zıpzıp ismi de yeterince hareketli
Oriana iyim tatlım bende bazen okadar hızlı giriş yapıyorum ki istemeden de olsa hayat akıyor yapacaklar bitmiyor..
Ne güzel senin ordanda güzel izlenir yağmur cipil cipil.. iştesin dimi hastalık durumun yok inşallah eğer hala yoksa bulaşmamistir sana

çok şükür hastalık falan olmadı kuzu ya baya korktum o zaman ama yaklasık 12 gun fln oldu bulasmıs olsa sımdıye bellı ederdı dımı, aynen işteyim allahtan sakın şimdilik

Siteye ilk kayit oldugumda nickim farkliydi takimda ipsiz atlamaya basladik eski kaptanla sonra dedik nick degiselim öyle kaldi
Bir ara profil resmim de zipliyordu hareketliydi herkesin başı dönüyordu
Eskiden bir zıpzıp daha vardı. Konularda sadece yaş soruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…