En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
çok şükür hastalık falan olmadı kuzu ya baya korktum o zaman ama yaklasık 12 gun fln oldu bulasmıs olsa sımdıye bellı ederdı dımı, aynen işteyim allahtan sakın şimdilik
Yok yok çıkardı yavru bak yokmuş şükür ama şimdi artık olmayan yok ya herkeste farklı seyretsede insan yinede istemiyor günde 16 ilaç kullanmış arkadaş.. hiç te sevmem okadar ilacı .. Allah mecbur etmesin

ayy gercekten mii allahım orusun hepimizi yaa olmadan atlatırız bu süreci inşallaah

ayy gercekten mii allahım orusun hepimizi yaa olmadan atlatırız bu süreci inşallaah
Valla arkadaşlarım İstanbul'da hepsi oldu bebeleride var onlar iyi şükür ama
Koklamak tat almak bile ne güzel birşeymis diyor sarımsak kovasinin içine sokuyorum kafamı genede alamıyorum diyor :)

Valla arkadaşlarım İstanbul'da hepsi oldu bebeleride var onlar iyi şükür ama
Koklamak tat almak bile ne güzel birşeymis diyor sarımsak kovasinin içine sokuyorum kafamı genede alamıyorum diyor :)
Böyle seylerı okuyup duyunca cok korkuyorum kuzu yaa inşallah bısey olmaz artık en az 2 kat maskeyle duruyorum zaten bıde dezenfektanla yapışık ikiz oldum

Böyle seylerı okuyup duyunca cok korkuyorum kuzu yaa inşallah bısey olmaz artık en az 2 kat maskeyle duruyorum zaten bıde dezenfektanla yapışık ikiz oldum
Korona olmadan bitirebilcekmiyiz seneyi acaba.. olsakts hafif atlatırız inşallah
Valla deliliğe vurduk işi başka türlü işin içinden cikilmayacak mervem

İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.. rutin kontrolmu yoksa herhangi birseymi var...
Sağol canımcım,rutin kontrol sadece 8 ay önce filan yine çekimler yapılmıştı tekrar istedi doktor.
Evet hatirliyorum abla
Bilseydim zipzip nickini almazdim ama 2 yili gecti cok alistim degistiremiyorum
Sen onu bilmiyorsun,direk yaş kaç canım der kaçardı
İnşallah gayet normal çıkar sonuclarınn
İnşallah daha öncekilerde temiz çıkmıştı gerçi bir memenin dokusunda göremedikleri birşey çıkmıştı ilaçlı çekim oldu temiz çıktı oda.
Kist filan var bir kaç tane

Onlar benim annemdede çıkmıştı küçüldü sora şükür bişey yok şuan kontrollerini yaptırdı
İnşallah iyisini yapıyorsun erken teşhis güzel birşey o yaşlarda hep tavsiye ediliyor
Şimdi bu meme hastalıkları okadar küçük yaşlara indi ki etrafımda da var. Rabbim şifa versin herkese.

4-5 tane filan var herhalde ufak olduğu için müdahale etmedi doktor normal demişti.
Benim daha önce memede tümör alınmıştı 3 cm'lik,buda olunca temkinli yaklaştı doktorda.
Amin inşallah canım atlamamak gerkeiyor bazı şeyleri.
Gecmis olsun ablacim sonuclarin guzel cikar insallah

Bende baslayim mi yas kac demeye
De bakalım hemen yaş kaç canım de sıvış hemen.
Çok sağol canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…