Sağol canımcım,rutin kontrol sadece 8 ay önce filan yine çekimler yapılmıştı tekrar istedi doktor.
Sen onu bilmiyorsun,direk yaş kaç canım der kaçardı
İnşallah daha öncekilerde temiz çıkmıştı gerçi bir memenin dokusunda göremedikleri birşey çıkmıştı ilaçlı çekim oldu temiz çıktı oda.
Kist filan var bir kaç tane
Yamulurum kız vallahi.. sağlık önemli.. benim ayağımda bağ koptu zaten ayakkabısız yürümek ağrıtıyor. Ev ayakkabimla yuruyorum.. benm için iyi degil okadar yormak.
Ya ben şeyi farkettim diyorum ki niye çabuk yoruluyorum ben 5 adim atıyorum 2 sayıyor.. demekki ben aslnds çok yürüyorum. Yavaşladı sanki önceden böyle degildi
Ya ben şeyi farkettim diyorum ki niye çabuk yoruluyorum ben 5 adim atıyorum 2 sayıyor.. demekki ben aslnds çok yürüyorum. Yavaşladı sanki önceden böyle degildi
Yamulurum kız vallahi.. sağlık önemli.. benim ayağımda bağ koptu zaten ayakkabısız yürümek ağrıtıyor. Ev ayakkabimla yuruyorum.. benm için iyi degil okadar yormak.
Bağ kopması bende de vardı ayak bileğimde hepsini kopartmışım ameliyat oldum hatta doku alıp yenilediler.
Spor ayakkabısı olarakta skechers memori form doktor tavsiyeli olanı kullanıyorum acayip rahat tabanı yumuşacık almanı tavsiye ederim.
Nettte bak yada spor mağazasına gidersen ayağına dene bak nasıl yumuşacık.