En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
içini ferah tut bişey olmayacak inşallah sürekli kontrollerde cok ıyı bırsey varsa bıle erken teshıs olur

Yamulurum kız vallahi.. sağlık önemli.. benim ayağımda bağ koptu zaten ayakkabısız yürümek ağrıtıyor. Ev ayakkabimla yuruyorum.. benm için iyi degil okadar yormak.
Şaka yapiyoruz zaten canim Rabbim sağlık versin oturmak yerine azda olsa yürümek

Ya ben şeyi farkettim diyorum ki niye çabuk yoruluyorum ben 5 adim atıyorum 2 sayıyor.. demekki ben aslnds çok yürüyorum. Yavaşladı sanki önceden böyle degildi
Hassasiyeti mi bozuldu acaba
Bir kere kardesimle çıktık benim adim 5000 de kardeşimin 7500 telefonlar farkli ayni adimi attik :)
Tabi kalkabilirsem

Ben 20 bin yaparım ama fazla i ii ihh yapan varsa çıksın karşıma

Pelvik MR çektirmem lazım şekercigim, ilaçlı denen türü, inşallah kolay geçer,sonucu da güzel olur
İnşallah şekercim kolaycana çeklride biter sonuşlarında iyi çıkacak mutlaka
Yamulurum kız vallahi.. sağlık önemli.. benim ayağımda bağ koptu zaten ayakkabısız yürümek ağrıtıyor. Ev ayakkabimla yuruyorum.. benm için iyi degil okadar yormak.
Bağ kopması bende de vardı ayak bileğimde hepsini kopartmışım ameliyat oldum hatta doku alıp yenilediler.
Spor ayakkabısı olarakta skechers memori form doktor tavsiyeli olanı kullanıyorum acayip rahat tabanı yumuşacık almanı tavsiye ederim.
Nettte bak yada spor mağazasına gidersen ayağına dene bak nasıl yumuşacık.
Benim 11.000 kusurdu sanırım rekorum :)
Günlük 6000 adım yeterli.
içini ferah tut bişey olmayacak inşallah sürekli kontrollerde cok ıyı bırsey varsa bıle erken teshıs olur
Aynen çok rahatım zaten geçen sened çekimler olmuştu kist çıktı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…