Allah herkesin yardımcısı olsun kuzum vallahi zor . Birde bizim sitedeki binaların yarışı aynı adamın öyle iken hiç elini vicdanına koymuyor varya zenginin gözü aç olur hep derlerya. Yaklaştı yine bizim zam
ben de kirada oturuyorum. kira 1000 tl, aidat 75 tl, elektrik 150'den aşağı gelmez, su da keza 150, e doğalgaz zaten 400-500, arabanın kredisi 1800 bunlar fix harcama. mutfak masrafı, kredi kartını filan katmadım tabii 15'inde maaş yatıyor gece 00.30'da 1000 tl belki kalıyor
Allah herkesin yardımcısı olsun kuzum vallahi zor . Birde bizim sitedeki binaların yarışı aynı adamın öyle iken hiç elini vicdanına koymuyor varya zenginin gözü aç olur hep derlerya. Yaklaştı yine bizim zam
az önce ipekyol'dan 65 tl'ye kot pantolon aldım. yakaladım o indirimi anında. kilo almazsam en az 5 sene giyerim. kek kalıbına nasıl vereyim şimdi 60 tl
Valla öyledir kuzum uçtu resmen büyüğü de kucugude uçtu evler. Bı evin olsa valla mis gibi gecinirsin istersen kendi evinde kuru ekmek ye ,şu zamanda en iyi olması gereken kendi evin. olan şey kiraya gidiyor. Sanki boşa gidiyor gibi oturduğun göze görünmüyor valla.