En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Maşallah

o ornek biz olabilir 2 maaş , bir kira gelirimiz var ama yetmiyor. Düğün borcu ödedik üzerine tüp bebesi çıktı öde allah öde , bana da nasıl yetmiyor diyorlar dert biter mi bacım
Bizde tüp bebek için çektiğimiz krediyi bitirmek üzereyiz, Mayıs ayında bitiyor inşallah.
Bunu diyen kişi kayınpederim. Eve 2 maaş ve kira geliri giriyor. Pandemi sürecinde tüm alışveriş işlerini biz yaptık, 2-3 aydır yapmıyoruz. Elde avuçta ne varsa gitti, halâ birikim yapın gezmeyin diyor
Be mübarek, eşim haftaiçi sabah 8’de evden çıkıyor, akşam 19:30’da eve geliyor. Dışarı çıkacak zaman yok. Haftasonu desen, kısıtlama var, çıkamıyoruz. Yine de yetmiyor
Nasıl birikim yapayım

Yetmiyosa oylelerine biz ölelim
Yalan ya birikimi olmazmi çok rahat olur bide iki maaş giriyomus kira geliri birde.
Senin kp miydi insan size diyeceğine az destek olur iki maaşta giriyomus evlerine .durumunuzda belli azcik düşünce olur öyle derken.

Maalesef kp canım. Üstüne avukat işleri varmış bazı arsalarının, Mart ayına para istedi
Şimdi eşim haftasonlarına mesai ayarladı ki kendi payına düşeni verebilsin. Heee, hepsini sen ver derse, çıngar çıkacak

Kendi payına düşenin tapusunuda alacak degilmi
Onuda demez heralde okadarda değildir ya demesin yani.

Canım evim çok küçük 1+1, giriş kat çok matah değil yani
O eve çok bile şimdi anladım kuzum benim küçüğü büyüğü + sı - Si fena artmış Allah herkesin yardımcısı olsun herkese kendi evini almayı nasip etsin Rabbim

yasminsay yasi, tüp bebek ücreti ne kadar? histereskopiden sonra 1-2 ay normal deneyip sonra tüpe bakacağız. kenarda 1-2 altın var. onları bozayım diyorum
Kasım ayında doktorumla telefonda konuştum, 15 bin dedi.
Geçenlerde Furkan Kayabaşoğlu ile karşılaştım, azıcık konuştuk 17 bin tutar dedi.
Kişiden kişiye kullanılan ilaçların dozu farkediyor canım. Dolayısı ile fiyat da değişiyor. Ve her sene başında hem tedaviye, hemde ilaçlara zam geliyor

özel hastane di mi? yoksa araştırma filan mı? bana istanbula git gel yapması 20 bini bulacak demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…