En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Özel hastane kuzu
Ama sen aşılamalardan sonra devletteki hakkını kullan bence
aşılama yaptırmicam ben canım. kuzenim tüp bebek doktoru benim, aşılamaya para harcama dedi zaten bizim burda bi mok yapmıyorlar. ya edirneye tıp fakültesine ya da istanbula özele gitmem lazım. edirneye sağlam giden yamuk dönüyor, onu biliyorum

Allah yardımcın olsun inş canım benim, rabbim çok aratmadan nasip etsin sanada, banada,yasiye,melektoşa,cümlesine, herkeslere

yok ya anlamazlar ... Sanki bişey yiyip içmiyoruz... tüp bebesi de çok pahalı zaten ona para mı dayanır. sizde ne problem vardı canım ?

O zaman şanslısın canım, kuzeninin istatistikleri güzel ise ve devlet hakkını kullandırabiliyor ise o’na yaptır derim

Bizde sebepsiz infertilite canım. Her şeyimiz temiz, kendi kendime gebe de kalabiliyorum. Genetik taramalar falan hepsi temiz.
bu ne ya ne kadar çok çoğaldı... düşük mü yaşadın ? Peki ek takviye kullandın mı canım ?

senin ne problemin var canım ?

Evet canım, tedavilerimden 1 sene sonra doğal yolla gebelik yaşadım. 8. haftaya girdiğimde düşükle sonuçlandı
Takviye olarak C-life kullanıyorum şimdi
hey allahım benmde düşük oldu, snra kimyasal , tüplerim yine tıkandı galiba bişi olmuo. Ben maxijuno ve teatrio kapsül kullanıyorum. c life bende işe yaramadı ya ancak enfeksiyon söktürdü... haftaya 2.opu ya başlıcam inşallah

Hakkında Hayırlısı olsun canım, haberdar et dua edelim.
İğnelerin başlamıştır o zaman

Allah yardımcın olsun inş canım benim, rabbim çok aratmadan nasip etsin sanada, banada,yasiye,melektoşa,cümlesine, herkeslere
Amin elifim inşallah
O zaman şanslısın canım, kuzeninin istatistikleri güzel ise ve devlet hakkını kullandırabiliyor ise o’na yaptır derim
Yani aşılama boş iş demek istedi kuzen İstanbul’da işte gidip gelmesi çok masraflı olacak. Belki çorluda yaptırırım. Çorludakiker İstanbul’la anlaşmalı oluyormuş. Sadece opu ve transfere İstanbul’a gidiyormuşsun.
senin ne problemin var canım ?
Yasi ile aynı, sebepsiz infertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…