En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Kaldırın şu kadını gözümün önünden, valla okuyunca midem kalktı

Ben bunları 3 günde yiyorum

İşte yediklerim konusu. Bana göre gayet normal. Çünkü mesela kahvaltıyı az yedim. Doğal olarak acıktım. Supangle zaten küçük bir kaseydi. Çiğköfte desen 2 tane yedim ama dürüm değil, Marula sarıp 2 tane. Türk kahvesi standart zaten. E akşam yemeğini de az yedim, ekmeksiz filan. Kestane de 8-10 tane filan. Meyve keza, 1 elma 1 portakal 1 mandalina 1 nar’ı ikiye böldüm eşimle yarı yarıya yedik. Kokoreç de çeyrek porsiyon. Şimdi de cidden yarım Çiğköfte yedim. Marulsuz, lavaşsız, sadece Çiğköfte.

Oranı ya da gramajı değil canım benim mideyi rahatsız eden. Çeşit karmaşası

Supangle ardı çiğköfte misâl. Bu kadar alâkasız yiyecekleri mi yersin her zaman?
Yoksa bu aya özgü mü?
Kendinde bir farklılık gözlemledin mi?

Kafamı yorduğum sorular bunlar şu anda

Hepsini şeffaf poşete koyup sana göstermek gerek

Sayı veya ölçü normal diyelim ama saatler yanlış.Şimdi kilo almıyorsun ama yaş ilerleyince sıkıntı olur.

Bak ben bugün kahvaltı yaptım,öğlen bir kase çorba içtim sonra akşam fırında karnabahr köftesi yaptım.8-9 tane ondan yedim,birde az önce yoğurt
Diyette değilim

Şimdi farkında değil ama olacak

Yok kuşum, ben hep böyleyim Benim mantığım canım ne çekerse yemek. Hep az yiyip çok çeşit yemek. Bu aslında reflü tedavisinden mi kaldı desem bilmiyorum ki. Uzun yıllar mide yanması, ağrısı şikayetim vardı. Az az yiyip sık sık yiyeceksin modundaydım. Gerçi kendi hayatım hep böyleydi. Hiçbi zaman 3 öğün yemedim. Karnım doyacak diye yiyemem biraz yemek zevki var bende yani yemek yemeyi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…