En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Yemek zevki immmm ılginç

Misal kuru fasulye pilav turşu ayran menüsü olsun sofrada. Eşim yarım ekmeğe yakın yer 1 tabak fasulyenin yanında. Ben ekmek yemem ve fasulyeyi kaşık hesabı 2-3 kaşık yerim. Eşim 1 tepeleme pilav yer, ben yine 2-3 kaşık yerim. Ben yarım bardak ayran belki içerim eşim benim ayranla birlikte 1.5 bardak içmiş olur. Ben yarım salatalık turşusu yersem eşim 3 tane gömer. Bunun gibi düşünün. Az yediğim için mide acıkıyor 1-2 saat sonra

Yemek yemeyi hepimiz seviyoruz. Açıkçası ard arda yediklerin beni şaşırttı. İlginç bir arkadaşsın vesselam
Ama seninle aynı ortamda olurdum, aynı sofrada oturamazdım bu net

Ama bu örneğin uyumlu yiyecekler. Buna şaşırmam ya da midem hareketlenmez

Yemek yemeyi hepimiz seviyoruz. Açıkçası ard arda yediklerin beni şaşırttı. İlginç bir arkadaşsın vesselam
Ama seninle aynı ortamda olurdum, aynı sofrada oturamazdım bu net
Öyle deme kız İğrenç bir insan değilim. Sofrada alakasız şeyler yemem. Gün içine dağıttığında farklı şeyler yemiş oluyorum

Ama fasulye pilav akşam yemeği. Ben yemeklerimi sabah yaparım. Eşim öğlen de yer aynısı akşam da. Ben de Allah aratmasın ama sevmem aynı yemeği 2 öğün art Arda yemeyi. O yüzden mesela öğleni Mısır gevreği ile geçiririm akşama yemek yerim. Bu sefer gün içinde çeşitli şeyler tüketmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…