En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Olmazmı okadar çok panik biriyimki anlatamam özellikle misafir geldiğinde ama şükür hep işlerim yolunda gitmiştir
Benim oğlum ders günü birakiyor ödevini bak yarın 2.30 da derse girecek ödev yapmadı beni 6 da uyandır diyor

Halbuki uarim saatte bitiriyor ama öyle kurtlu ki iki kelam yazıp 3-4 km dolaniyor evin iconde

Benim oğlum ders günü birakiyor ödevini bak yarın 2.30 da derse girecek ödev yapmadı beni 6 da uyandır diyor

Halbuki uarim saatte bitiriyor ama öyle kurtlu ki iki kelam yazıp 3-4 km dolaniyor evin iconde
Bana misafir gelse mümkün değil o gece uyumam yada bir yere gidicem kafamda kurarım kurarım sonra uykusuz dolanırım

Yaaaa bu bizim özelliğimiz miBen terör estiriyorum resmenHiçte sorun yapamadım
Abla cidden hep öyleyim hatta öyleki kendi kendime totem yapıyorum yine çok panik olursam herşeyi hallederim derim bide ben asla kimsenin işime karışmasını istemem herşeyi kendim yapıcam

Yani yapınca en iyisini yaparız
Önceden sınıf birincisi olamıyordu hep ikiydi birinci olan çocuk başka okula gitti pandemiden önce

Hep diyor ki ben yaparım ben bilirim birinci artık benim

Halbuki sınıfa başka çocuklarda geldi biri ile başabaş gidiyorlar ama ona göre sadece o önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…