En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Benimkide eti kızarmış olucak sulu yemeğin içinde olmayacak bazen diyorum beğenmiyorsan git anan yapsın sana yok diyor ben kimsenin yemeğini yiyemem hakikaten kimsenin yemeğini yemiyor annesinin bile
Aynı, annesi zaten yemek bilmez ki öyle klasik dört beş çeşit onları yapar durur

Benimkide eti kızarmış olucak sulu yemeğin içinde olmayacak bazen diyorum beğenmiyorsan git anan yapsın sana yok diyor ben kimsenin yemeğini yiyemem hakikaten kimsenin yemeğini yemiyor annesinin bile
Eşimde yemiyor annesinin yaptığı yemeği artık ..

Aynı, annesi zaten yemek bilmez ki öyle klasik dört beş çeşit onları yapar durur
Vallahi benimkide biz oraya gittiğimizde bile yemeği ben yaparım nereye gitsem kendimi yemek yaparken buluyorum bazen bilsem süslenip püslenip değilde önlüğümü giyip gelirdim diyorum

Eşimde yemiyor annesinin yaptığı yemeği artık ..
Çok alıştırmışız abla bide benimki sabah öğlen akşam evde yiyor düşün günde iki ayrı öğün yemek yaparım zalımın oğlu yerde vicdanına kadar helali hoş olsun

Çok alıştırmışız abla bide benimki sabah öğlen akşam evde yiyor düşün günde iki ayrı öğün yemek yaparım zalımın oğlu yerde vicdanına kadar helali hoş olsun
Öğlen olmasa ertsi güne kalır gene yemek.
Diyecem de 2 ayrı öğün oluyormuş zalımın oğluna

Bir kere salata yaptım kayınpeder dediki salata da çok güzel olmuş ,anam bir başladı aman sende işte salata yani amma abarttin heee diye adama söylenmeye
Gel sen yapta ben yiyim desene ben oyle diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…