En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Abla ben nasıl bir tipim biliyormusun böyle yapıştır tepeme al ağzımdan lokmayı ses etmem allah var şikayet etmemde şimdi bi gaza geldim düşününce yemek yemek içi yapmam lazım
Yaptığın zaman devamı gelir beklerler,haa yardım amacıyla yapılır ona sözüm asla yok.
Tüm yemekleri bana kilitlerlerse orada dururum.
Kendimi enayi yerine koydurmam açıkcası.

Yaptığın zaman devamı gelir beklerler,haa yardım amacıyla yapılır ona sözüm asla yok.
Tüm yemekleri bana kilitlerlerse orada dururum.
Kendimi enayi yerine koydurmam açıkcası.
Ben yaparım abla son zamanlarda artık eşim baktı ben kerizliğimden ödün vermiyorum dayadı mangala

Yok yok hiç ellemiyorum ruh sagligim için o yapar bende bulaşıkları hallederim,kafam böyle rahat ediyor
Onlar normal işler hepimiz yapıyoruz gidince.
Bir kere salata yaptım kayınpeder dediki salata da çok güzel olmuş ,anam bir başladı aman sende işte salata yani amma abarttin heee diye adama söylenmeye
Gıskandı kaygana gıskandı gelin dediğin öyle güzel salatamı yaparmış öyle
Gel sen yapta ben yiyim desene ben oyle diyom
Geline bak elde sopa geziyor kesin
Ben yaparsam siz bir oturun karışmayın derim ayıptır söylemesi sofra dizerim toplarım övgüleri kerizlikte olabilir
Estafurullah kerizlik değil elbette sen yardım amaçlı yapıyorsun sofra kurmayı.
Anlatabiliyor muyum abla
Anladım canısı anladım durum zor yani

Abla şimdi uzağım 5 6 aydır yapmıyorum

Vallahi benimkide biz oraya gittiğimizde bile yemeği ben yaparım nereye gitsem kendimi yemek yaparken buluyorum bazen bilsem süslenip püslenip değilde önlüğümü giyip gelirdim diyorum
Hiç yabancı gelmedi
Kuzum ben yapıyorum sen yapma daha gençsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…