- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Kızlar benim şuanki durumumu biliyorsunuz ve üstüne düşme gibi şeyler demiştiniz bende uygulamaya başlamıştım oda sabah günaydın mesajı falan atmıştı.
Ben haber versende nerde olduğunu bilsem dedim cevap gelmedi.
Haberde vermedi.
Bunu söyledim tekrar işim var diyor sinirliyim şuanda sana kızmıyım diyor.
Abisi geldiğinden beri her gün işi var zaten bi yarım saatidemi yok bana ayırcak.
Yılbaşı hediyesi yaptırmıştım planım bugün ona vermekti araya mesafe soğukluk girdi neyse dedim ondan bekledim oda bişey demedi tahminimde hediye bile almamıştır alıcam ne alsamki gibi şeyler düşünüyordu ama tavırlarından belli.
Gerçekten çok üzülüyorum bugünlerde ve o anlamıyor beni.
Hata yaptım tamam ama bu ilgisiz umursamazlığından dolayı sırf abisi geldiği için böyle eminim. Her zaman benimle konuşsun vakit geçirsinde demiyorum ama bu kadarda abartı değilmi ?
Ayrılmayı düşünüyorum şuanda ciddi ciddi.
Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Tamam çok seviyorum çok üzülceğimi biliyorum ama böyle olmasıda beni çok üzüyor.
Ben haber versende nerde olduğunu bilsem dedim cevap gelmedi.
Haberde vermedi.
Bunu söyledim tekrar işim var diyor sinirliyim şuanda sana kızmıyım diyor.
Abisi geldiğinden beri her gün işi var zaten bi yarım saatidemi yok bana ayırcak.
Yılbaşı hediyesi yaptırmıştım planım bugün ona vermekti araya mesafe soğukluk girdi neyse dedim ondan bekledim oda bişey demedi tahminimde hediye bile almamıştır alıcam ne alsamki gibi şeyler düşünüyordu ama tavırlarından belli.
Gerçekten çok üzülüyorum bugünlerde ve o anlamıyor beni.
Hata yaptım tamam ama bu ilgisiz umursamazlığından dolayı sırf abisi geldiği için böyle eminim. Her zaman benimle konuşsun vakit geçirsinde demiyorum ama bu kadarda abartı değilmi ?
Ayrılmayı düşünüyorum şuanda ciddi ciddi.
Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Tamam çok seviyorum çok üzülceğimi biliyorum ama böyle olmasıda beni çok üzüyor.