En mantıklısı bu mu?

mantıklı olmasını ümit ettiğiniz yada daha kötüye gidebileceğinden korktuğunuz konuyu yazmayı unutmuşsunuz..

Buradan bakınca pek mantıklı görünmüyor ama siz bilirsiniz...

sılmısım yanlıslıkla oyuzden sewgılımle 2 bucuk yıldır bırlıkteyız.son zamanlarda cokk kawga ettıgımız ıcın bırbırımızı aramamaya daha cok ozlemeye karar werdık. sizce en mantıklısı bu mu.herseyı yoluna koymak ıcın eskısı gbı

mantıklı olmasını ümit ettiğiniz yada daha kötüye gidebileceğinden korktuğunuz konuyu yazmayı unutmuşsunuz..

sılmısım yanlıslıkla oyuzden sewgılımle 2 bucuk yıldır bırlıkteyız.son zamanlarda cokk kawga ettıgımız ıcın bırbırımızı aramamaya daha cok ozlemeye karar werdık. sizce en mantıklısı bu mu.herseyı yoluna koymak ıcın eskısı gbı

bazı durumlarda mantıklı ama bazende biten seyler için gerıye dondurmez eskılerı..Yanı kavgalarınızın sebebı artık bıten duygularsa gerıye dondurmez ama tam tersıyse sızı bırbırınıze baglar.Erkekler ıcın derler kı araya bıraz ozlem gırsın ama sadce özlem gırmez ayse gırer, fatma gırer,gırerde gırer yanı..Uzun tutmayın derım ozlem muahbbetını..

yokk duygularla alakası yok sadec bnm onu fazla sıkmamdı oda dogal olarak erkek oldugu ıcın sıkılmaya gelmedıgı ıcın hep kawga edıoduk.ıns tersı olur bırbırımıze bagla r

olmuyo ya bizde denedik ilk başlarda dinlenelim ikimizde birsüre arayıp sormayalım dedikkk ama en fazla 14 saat sürdü bizimki 2,5 yıla yakın oldu ilişkimiz dediğim gibi toplam 14 saat ayrı kaldık. ona hak veriyorsan yani gerrçekten üstüne çok gittiğini düşünüyorsan arkadaşım sen bence fedakarlk yap

ben zaten yaptım aradım olmuo yapamıom dedım ama o daha ben anlamadım dedı ozlet bıraz kendını dedı.bende o arayasaya kadr aramamaya soz werdm ona.gercekten cok ustune gtmıstım zaten haklı.cok sıkıodum.bakalım artk bu ıkncı gunumm ne zamana kadar beklıycem ıns uzun surmez

çok zor bir durum senin içinanlıyorum seni ama öyle dediyse bence dayan bak başka şeylerle ilgilen onu düşünmemeye çalış kaçan kovalanır bunu unutma sakın. özlet bakalım kendini biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…