Bu güzel siteye gerek Sey_ren hanım gerek Elossa hanım kazandırmış oldukları tariflerden dolayı çok teşekkür ederim
Oyumu kulladım şimdiye kadar bir şey yazmak istemedim ama emeklerinizide göz ardı edemeyiz çoklu oy kullanma hakkım olsa inanın bu ekmeklere karşılık bunu yapardım çünkü hem yapmak hem çekimleri yapıp tarifleri bize sunmak bir emek ve buna sayğım sonsuz tekrar teşekkürlertariflerinizin devamını diliyorum
Benim için kk nın yemek konusunda bir numarası nevrestedir paylaşımları ve duruşuda böyle düşünmeme sebeptir.
Ama bu yıl için sey_ren e verdim oyumu..
Bu demek değil ki nevresteyi daha az marifetli buluyorum asla...
Kimseninde ekstra bir desteğe ihtiyacı olduğunuda düşünmüyorum...
Oylamanında gayet hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum...
Sadece yarışmada olması gereken bir çok isimin yarışmada olmaması beni şaşırttı çünkü yemek bölümünde topikleri olan arkadaşlar var onlarıda burda görmek isterdim...
Canım çok teşekkür ederimBenim için kk nın yemek konusunda bir numarası nevrestedir paylaşımları ve duruşuda böyle düşünmeme sebeptir.
Ama bu yıl için sey_ren e verdim oyumu..
Bu demek değil ki nevresteyi daha az marifetli buluyorum asla...
Kimseninde ekstra bir desteğe ihtiyacı olduğunuda düşünmüyorum...
Oylamanında gayet hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum...
Sadece yarışmada olması gereken bir çok isimin yarışmada olmaması beni şaşırttı çünkü yemek bölümünde topikleri olan arkadaşlar var onlarıda burda görmek isterdim...
bende oylamanın hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum tıpkı geçen seneki gibi. nevreste sadece güzel yemek yapıp harika sunumlar yapmıyor bir o kadar da nazik,kibar,asla böbürlenmeyen mütevazi, birilerini kırmaktan korkan bir insan.oy veren herkesin
bunlara da çok dikkat ettiğini düşünüyorum.
dediğin gibi seyren de öyle sonra aus var gazel var sen varsın aklıma gelenler,hepiniz hem marifetli insanlarsınız hemde mütevazisiniz.daha ne olsun :)
bende oylamanın hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum tıpkı geçen seneki gibi. nevreste sadece güzel yemek yapıp harika sunumlar yapmıyor bir o kadar da nazik,kibar,asla böbürlenmeyen mütevazi, birilerini kırmaktan korkan bir insan.oy veren herkesin
bunlara da çok dikkat ettiğini düşünüyorum.
dediğin gibi seyren de öyle sonra aus var gazel var sen varsın aklıma gelenler,hepiniz hem marifetli insanlarsınız hemde mütevazisiniz.daha ne olsun :)
Herkes herkesin düşüncesine saygı duyacak,kendi düşüncelerini diretmeyecek...!
Ki ben nasıl saygı duyuyorsam öyle...
Kendine güvenmek ne zamandan beri böbürlenmekle,kibar,nazik,mütevazi olmamakla eşdeğer?
Laf sokucam derken kullandığınız kelimeleri seçemiyorsunuz,asıl kalbi siz kırıyorsunuz farkında değilsiniz.
Sana mı söylüyoruz neden üstüne alınıyorsun demeyin sakın...
Çocuk olsa anlar...
''Not:
Nevreste benimde arkadaşım,böyle kelimelerle aramızdaki iletişimi asla etkilemiyorsunuz çünkü biz aynı alanda,aynı kulvarın yolcusuyuz ve birbirimizi her zaman destekliyoruz,sizde öyle olun..
Kaş yapayım derken göz çıkarmayın...''
evet ben sana söylüyorum elosssa ve bu sene geçen senenin tam terine nazik ve mütevazi olmadığını düşünüyorum.bu benim fikrim.geçen sene 3 dalda sana oy verdim yılın üyeside de dahil çünkü hak ediyordun ama şimdi çıkmış haktan bahsediyorsun bu birinci giden insana kim olursa olsun ne kadar ayıp birşey.kime göre neye göre hak?ayrıca nevresteye oy verenlere de haksızlık ediyorsun zan altında bırakıyorsun. kim belirliyor bunu da sürekli bunu dile getiriyorsun? kendine güvenle mütevazi olmamak arasında çok ince bir çizgi vardır bunu geçmemek önemli.
evet msjım sanaydı,arkasındayım.asla kelime oyunu yapıp yok falan demem.ben arkadaşımı savunmuyorum haksızlığa karşı çıkıyorum.
Bende keşke aday olarak adrayı göstermeyi unutmasaydım , kk da yemek denilince hemen nevreste geldi aklımaadra da burada olsaydı , muhabbeti , samimiyeti , esprileri ile ısıtıverseydi ortamı
Neyse , nevreste seni aday gösterip oy verdiğim için pişman değilim ha aman yanlış anlama
Canım Adra,Gazel ve seni bu listede görmek isterdimGüzel bir çekişme olurdu
Gazeli bilerek saymadım , o heyecana gelemiyor , buralarda kalpten giderdi Allah muhafaza .
Tam sınav haftası , ders falan çalışamazdı valla
Teşekkür ederim canım bilmukabele
Nevreste yaptığı yemekler bu seneye bomba gibi düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?