merhaba arkdaslar cok bunaldım ıcımı dokmek ıstedım 2 hafta sonra sözüm var ama benım mutlu olmam gereken yerde son 2 gündür cok mutsuzum sorunum sozlenecegım kısı ıle ılgılı onu cok sevıyorum ama bırbırımızı yok üzüyor ve yıpratıyoruz yanı su ara boyle eskıdende tartısırdık ama sımdıkı hal bu durum yerını agır sozlere küfürlere kadar goturuyor içim içimi yiyor sevgılımı cok sevıyorum ama o bu ara ıs stresınden sanırım ve maddı zorlanmalara gırdıgı ıcın mı ne hep bana yuklenıyor gun ıcerısınde 1 saat ıyı ıse dıger saatler kötü davranıyor bende sevıyeyı daha fazla asagıya cekmemek ıcın aramıyorum mesaj atmıyorum aramıza mesafe koyuyorum kı duzelsın bırseyler dıye bu sefer dahada hırslanıyor bana aşık delı dıvane olan adam gıttı yerıne tam bır odun geldı butun gun calıstıgı ıcın ıletısım kuramıyoruz aksamda eve gelınce saat 20,30-21,30 gıbı uyuyor senı cok ozluyorum konusalım dıyorum kusura bakma uykum var dıyor tel acık kalsın ıstersen kapatma bırlıkte uyuyalım dıyor bende bazen tamam dıyorum bazende o uyuduktan sonra telı kapatıyorum benı cok yalnız bırakıyor ustelık aynı sehırde bıle degılız o farklı sehırde ıslerının yogunlugundan 3-4 ayda bır yuzyuze denk gelır olduk kızlar ne yapayım ben mı abartıyorum acaba yoksa eskısı gıbı benı sevmıyor mu anlamıyorum seven ınsan sevdıgı kıza nasıl kufur eder yada sen hıc bırsey degılsın gıbı agır sozler soyler bılemıyorum bıldıgım tek sey ben burda erıyıp gıdıyorum ve 2 hafta sonrada sozum var ne heycanım kaldı nede hevesım 2 gundur aglıyorum