• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ok almak istediiniz hediye nedir?

bilgisayar istiyom...Allahım eşim ikna olsun noluaar bebiş de gelmiyo zaten bahanesi kalmadı:kedi:

şöyle kırmızı kadife bi kutu uzatsa bana aniden canım bu senin için dese kutudada şöyle pırlanta bi yüzük olsa:1shok:akannehir:Saruboceq::Saruboceq:

Çeşit çeşit ayakkabılar,çantalar... Gardorplar dolusu kıyafetler.... Bikaç çeşit altın takı.... Bikaç tane de saat...Daha neler neler.... sırnaşık şeysırnaşık şey
Aahh ahh nerde o günler boshayallersmile bayanssulusmile

eşimin bana nissan micra almasını çok ama çok isterdim opuyorumnanaktan

Serrameva ve elektraya, hatırlattığınız iyi oldu. Ben de bişeyler eksik, yazmayı unutmuşum diyordum :bbo:

Araba bi de dubleks ev istiyorum ben de vereliniortak

valla bnde bekar olaraksölim şöle güzel bir kolyr isterdim doğrusu

ben öyle yok pırlantaymış,arabaymış,altın kolye takımmış bilmem ne istemem:umursamaz:benim süsüme püsüme olucak kardeşim ki mutlu olayım mesela parfüm,makyaj malzemeleri,iç çamaşırıaklinialirimsmileçanta,ayakkabı,elbise falan gibi tabi bide büyük bir pufuduk ayıcık olursa tav olmaz değilim bide çiçek ve çikolata tabi anammmm az şey istemiomuşum yani bendekaydirigubbakcemile3olsun en azından küçük şeylerle mutlu oluyorum:kedi:ha bide en çok aldığıma sevindiğim hediye evlenme teklifi alırken parmağıma takılan tek taş söz yüzüğüm olur du tabiki ki aşkımdan gelen:asigim:

benim için alınabilcek en güzel hediye şöyle klasik zamansız bi çanta olabilir tercihen hermes birkin =)))

kedileri sevdirsin biri bana. sonra şöyle yumak yumak tombik bir kedi alsın, seveyim ben de.

Back
X