Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla söyle yalova cinarcikta denize nazir bidene villam olsa on numara olurdu....
zaten yalovaya asigim ve hasretim....
böyle bi ev icin neler yapardim beeee.....
şu anda en öok istediğim güzel bir tatil
pansiyon falan değil gerçek bir tatil
pansiyonda yemek derdi olacak onu istemiyorum
ama durum 3-4 günlük pansiyon gibi gözüküyor
zaten koca bir yıl hem evde hem işte çalışıyoruz
yemek derdi olmadan rahat bir tatil yapmak istiyorum
valla ev araba hediye olarak çok iyi olur :lepi::lepi: ama daha makul hediye olsun dersek değerli takı ( yani altın pırlanta demek istedim sahteyi ne yapayım:umursamaz:)çok severim eşim bana her doğum günümde ve evlilik yıldönümümüzde takı alır :asigim:
Ben bir hediye bekliyorsam ne olacağı önemli değildir...Çünkü bana sadece benimle samimi olan insan hediye alabilir:lepi:..E samimi olduğum kişide her konuda tarzımı bilirsositososito
herbirşeyi severim ben...mirmirmirmir
takı, kıyafet, saat, ayakkabı, çanta, parfüm...
ama şuan en çok almak istediğim hediye "yeni model golf"...
kim almak ister acaba...fisfisfis
şu an hayalimde sarı bir ferrari var. alacağım en müthiş hediye olurdu. :sm_cool:
ama mütevazi olarak güzel kıyafetler olabilir. çanta ayakkabı hoş bir takı olabilir.
umarım bir gün hayalimdeki sarı ferrari bana hediye edilir.
eşimin elinde kocaman bir kırmızı gül buket alıp gelmesi çok istiyorum :asigim:bide yanında güzel bir takıda unutmasa iyi olur ama nerde
ben en iyisi pek heveslenmeyeyimmmmm:roflol: