En pahal cerrahlar kim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurbike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

Nurbike

Ziyaretçi
merhaba merak ettigim bir konu var ... en pahali cerrahlari sayabilen bi kac arkadas varmi??

ben bir tane cerrah biliyorum ..8000 tl fiyati vermisti...

sizlerin sayabileceginiz bir kac cerrah olursa sevinirim

bye

merhaba merak ettigim bir konu var ... en pahali cerrahlari sayabilen bi kac arkadas varmi??

bye

en pahalısı niye canım CADIARZU
herkes uygun ister sen pahalısını soruyorsun kaydirigubbakcemile3

evet dogru ama burun yüzün merkezi olarak gördügüm icin, bence orda yapilan bir islemde paradan kisitlamak istemem... Egitimini almis ve kendini yetistirip gercek bir uzman, hakkini istemesinde, yanlis birsey bulamiyorum.

bir doktorla görüsmüstüm ve kendisiyle birlikte türkiyede sadece üc tane dr burun konusunda profesyonell oldugunu anlatmisti fakat isimlerini sormaktan cekindim nezaketten dolayi.

bende merak ettim acaba o benim bildigim dr dan baska, yüksek fiyat isteyen dr varmi yada kendisi tekmi?

bu benim görüsüm ve ister amelyat saglik estetik olsun veya giysi, bio gida, esya herneyse artik, kalite istiyorsam bunun bedelini de öderim.

ya simdi tekrar diskussion falan istemiyorum :) simdi bi cok arkadas bu görüsü tartismaya kalkar.

soruyu .. en pahali cerrahlari sayabilen arkadas varsa ... sevinirim

tskler

pardon cnmda sana burda birisi gel diskussiona girelimmi dedi ?
sersa_24 sadece neden en pahalisini istedigini sormus
ne o nede bi baskasi bisey dememis, sacacak paran bolsa tabikide harcarsin bizi alakadar etmez yani :umursamaz: kimsede sana istedigin doktora istedigin parayi harcayamazsinda dememis sen neden kendi kendini bi tartisma icerisinde hissettin anlayamadim dogrusu :umursamaz:
ayrica türkiyede fiyatlari normal ama coook iyi doktorlarimiz var fiyati uygun doktorda kötüü doktor anlamina gelmiyo :umursamaz: :enbuyukkk:

Son düzenleme:

herkesin düşüncesine saygımız var ama fstkın dediği gibi fiyati uygun doktorda kötü doktor anlamina gelmiyo
bu konuda dağ çiçeğinin verdiği link umarım işine yarar
aklımdaki pahalı doktoruda yazayım yakup avşar

evt sersa_24 ünde dedigi gibi yakup avsar pahali dag ciceginin verdigi linkte emre ilhan'inda pahali oldugunu gördüm ama emre beyin fiyati 4500 tl yani normal bi fiyat
bence arastirirken paraya göre degil doktoru arastirmak gerekir mesela ben öyle yaptim aklimda yakup avsar ve emre ilhan vardi sonradan kismetse emre ilhana ameliyat olmaya karar verdim simdide her ikisininde cok pahali oldugunu ögrendim ama yakup avsarin daha pahali oldugu söyleniyo ne derece dogru bilemicem
galiba doktorlarin ünü ve sani ne kadar artarsa fiyatlarida artiyo...

Son düzenleme:
en pahali doktor en iyisi olsaydi (mesela yakup avsar, baris cakir, emre ilhan vs. gibi) bu doktorlarin tum hastalari burunlarindan memnun olurlardi.
ustelik pahali doktorlara degil de kendini gelistirmis, isinde cok basarili ama az para alan doktorlara(mesela ufuk bilkay, ahmet seyhan, can kopal vs.) burnunu yaptiranlarda cok mutsuz olurdu.

konu tamamen sacma...

arkadasim bu kafayla doktor secilmez
doktorun istedigi paraya degil yaptigi islere bakman gerekli...

çok komik yaaa en pahalı en iyi anlamınamı geliyor .kaç tane sanatçı ,manken gördük maskaraya dönen pahalı doktorlarda ameliyat olup .ucuz olurda adamın el becerisi mükemmel gelişmiş olur ama adı duyulmamıştır .bence en iyi doktor odur ..fiyatına bakıcagınıza kaç kişiyi ameliyat etmiş bunlardan kaç tanesinde başarısız olmuş .ameliyat olan hastaları ne kadar memnun onlara bakın ...:):):):)

yakup avşar 8500-9500...arkadaslar baış çakır ne kadara yapıyo biliyormusunuz?

İlla pahalı doktora ameliyat olmak istiyorsan ozaman ucuz bir doktora ver 10bin tl al sana pahalı doktor. İyi yada kötü fiyata bakmaz beceriye bakar. -tatlicadiarzu-

alkisalkisalkis
İlla pahalı doktora ameliyat olmak istiyorsan ozaman ucuz bir doktora ver 10bin tl al sana pahalı doktor. İyi yada kötü fiyata bakmaz beceriye bakar. -tatlicadiarzu-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bye

benim bildiğim en pahalı cerrah onur erol

Acun'un hastanesi Anatomica kbb&estetik hastanesinde oldum, Dr. Leyla Arvas ortalama 5500-6000tl fiyat veriyor, pahalı demişlerdi. Ama hastane vs oldukça donanımlı, buz paketlerini yüze koymak yerine sabaha kadar sana ait soguk buharın vs oluyor ki bu çok rahat bi uygulamaya olanak sağlıyor, bunlar birçok hastanede yokmuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…