N
Nurbike
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Nurbike
-
merhaba merak ettigim bir konu var ... en pahali cerrahlari sayabilen bi kac arkadas varmi??
ben bir tane cerrah biliyorum ..8000 tl fiyati vermisti...
sizlerin sayabileceginiz bir kac cerrah olursa sevinirim
bye
evet dogru ama burun yüzün merkezi olarak gördügüm icin, bence orda yapilan bir islemde paradan kisitlamak istemem... Egitimini almis ve kendini yetistirip gercek bir uzman, hakkini istemesinde, yanlis birsey bulamiyorum.
bir doktorla görüsmüstüm ve kendisiyle birlikte türkiyede sadece üc tane dr burun konusunda profesyonell oldugunu anlatmisti fakat isimlerini sormaktan cekindim nezaketten dolayi.
bende merak ettim acaba o benim bildigim dr dan baska, yüksek fiyat isteyen dr varmi yada kendisi tekmi?
bu benim görüsüm ve ister amelyat saglik estetik olsun veya giysi, bio gida, esya herneyse artik, kalite istiyorsam bunun bedelini de öderim.
ya simdi tekrar diskussion falan istemiyorum :) simdi bi cok arkadas bu görüsü tartismaya kalkar.
soruyu .. en pahali cerrahlari sayabilen arkadas varsa ... sevinirim
tskler
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisİlla pahalı doktora ameliyat olmak istiyorsan ozaman ucuz bir doktora ver 10bin tl al sana pahalı doktor. İyi yada kötü fiyata bakmaz beceriye bakar. -tatlicadiarzu-
merhaba merak ettigim bir konu var ... en pahali cerrahlari sayabilen bi kac arkadas varmi??
ben bir tane cerrah biliyorum ..8000 tl fiyati vermisti...
sizlerin sayabileceginiz bir kac cerrah olursa sevinirim
bye
yakup avşar 8500-9500...arkadaslar baış çakır ne kadara yapıyo biliyormusunuz?
onur erolun fiatı ne çok merak ediyrmonur erol pahalıııııııııııııııııııııııııııı.
duyduguma gore 10,000tl - 15,000 tl arasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?