vanilyakokanev
Röportajı
Kabak Rulo-Yudum Zeytinyağı Sponsorluğunda
1)Yemek Yapmak size neler hissettiriyor(Mecburiyet-Alışkanlık,Mutluluk )açıklar mısınız?
1) Yemek yapmak bende sakinlik, mutluluk ve rahatlama duygularını aynı anda hissetmemi sağlayan bir uğraş.
2)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
2)Yarışmanın kuralları uygun
3)Yarışmaya neden katıldınız?
3)Yarışmaya katılmamın öncelikli nedeni izleyicilere daha farklı bir bakış açısı kazandırabilmek. İkinci nedenim ise benim ile birlikte hayatlarında değişim yapmaya karar vermiş kişiler için kişisel değişim için atılmış büyük bir adım atabilmek.
4)Aileniz yarışma hakkında neler düşünüyor?
4)Ailem yarışmaya katıldığımı duydukları zaman öncelikle hiç tepki vermediler sanırım kendi yaptıklarımı bu şekilde daha önce sunmamış olmamdan dolayı olsa gerek. Her ne kadar bu konu ile ilgili internette yazdığım kişisel bir sayfam olsa da sanal günlük niteliğinde olması beni bu tür tatlı rekabete hazır olarak görmemelerine neden oldu. Benim bu şekilde atmış olduğum adımdan etkilendiklerini itiraf ettiler.
5)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
5)Yarışma birinciliği her üyenin istediği şeydir. Tabi ki benim de; ancak öncelikli amacım benim gibi hayatta çekimser yaşayan insanlar için bir dönüm noktasını işaret etmesi. Tabi ki alacağım birincilik herkesi teşvik edecektir.
6)Hediyeler hakkında düşünceleriniz nelerdir?
6)Yarışmanın sanal ortamda yapılması, oylanmasından dolayı çok yerinde olan hediyeler; ancak gönül ister ki ilerleyen dönemde yarışma birincilerine başarılı olduğu konu ile ilgili bir tarif kitabı hediye edilebilsin ve ufak tefek mutfak eşyaları olabilir :)
7)Yemek yapma konusunda iddianız?
7)İddia çok sert bir tabir gibi geliyor benim kendimi anlatmak için. Lezzetli ve değişik yemekler yapabilirim.
8)Oylar sizce nasıl veriliyor?
8)Oyların nasıl verildiği konusunda pek fazla bilgim yok çünkü siteyi aktif olarak kullanmaya yeni başladım ve zaten bu da benim ilk katıldığım etkinlik.
9)Yarışma için farklı fikirleriniz var mı?Açıklar mısınız?
9)Farklı fikirlerim ilerleyen dönemde sunum konusunda olabilir.
10)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar nelerdir?
10)Yarışma için yaptığım özel bir hazırlık yok. Benim için önemli olan sessiz ve çalışabileceğim ortam. Sunuma yemekleri hazırlarken dikkatim dağılması hassas çalışmayı gerektiren lezzetler için üzücü bir şekilde sonuçlanabiliyor

Ancak yapacağım yemeğe karar verişim dışarıda veya evde neler bulabileceğim ile ilgili.
11)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
11)Biraz daha tanınmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
12)Yemek Yarışmasına kaçıncı kez katılıyorsunuz?
12)Daha önce Kore Konsolosluğu'nun yarışmasına katılmıştım.
13)Yemek Yarışmasına katılmaya devam edecek misiniz?Neden?
13)Fırsatım oldukça katılmaya devam edeceğimi umuyorum. Çünkü kendime zaman ayırmam için bir fırsat olduğunu düşünüyorum
14)Yeni kategori sizce ne olmalı?
14)İnanın bunun ile ilgili hiç bir fikrim yok :)
15)Yarışması size kazandırdıkları şeyler nelerdir(yeni tarifler,yeni dostluklar,farklı püf noktaları veya diğer)?Açıklar mısınız?
15)Bu yarışma bana kazanç değil de farkındalık kazandırdı özellikle yarışmacıların iğneli lafları sayesinde kendime "hayat bu kadar basit mi?" sorusunu sormama neden oldu. Rekabet tadında ve takdirlerle güzel.
16)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
16)Bana yıkıcı bir yorum gelmedi ve aldığım her yorum beni çocuklar gibi sevindirdi. Beni motive eden yorumlardı.