• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
ortada kullanacağım tabakları düşünüyorum🙈 aslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum 🙈
İnanır mısın benim de yok☺️
Benim mutfak komple ve vitrinde olanların büyük kısmı kırıldı. Mutfakta kullandıklarım hep tek tek, sunum tabağı falan pek kalmamış. Keramika tabaklarım var 3-5 kalmış ama ortaya yok. Ama uyduracağım bir şey, hem üstü dolacak altı görünmez😁Yani takım olan yok ama teker teker olanlardan kombin yapacağım😁

Biraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyin🥰Ne zaman konuşmak isterseniz ben hep buradayım 🥰
Bak @ASSOSyal e ömrümü yiyor. Sende onun ve benim ömrümü yiyebilirsin.🤣 Gazlamak derseniz her konuda buradayım. 💪
Canım benim Allah razı olsun❤️ valla bazen tarif için sana yazıyorum ya bir iki değiştirdikten sonra kendi kendime diyorumki yeter daha fazla rahatsız etme , yorma diyorum 🙈

Canım benim Allah razı olsun❤️ valla bazen tarif için sana yazıyorum ya bir iki değiştirdikten sonra kendi kendime diyorumki yeter daha fazla rahatsız etme , yorma diyorum 🙈
Yok canım estağfurullah ne rahatsızlığı ben sizinle sohbet etmekten memnun oluyorum🥰🤗Biraz @ASSOSyal i örnek al🤣

İnanır mısın benim de yok☺️
Benim mutfak komple ve vitrinde olanların büyük kısmı kırıldı. Mutfakta kullandıklarım hep tek tek, sunum tabağı falan pek kalmamış. Keramika tabaklarım var 3-5 kalmış ama ortaya yok. Ama uyduracağım bir şey, hem üstü dolacak altı görünmez😁Yani takım olan yok ama teker teker olanlardan kombin yapacağım😁
Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruz🙈 mesajların iyi geldi❤️

Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruz🙈 mesajların iyi geldi❤️
Takma canım olduğu kadar 🥰Bilmiyorum burası bana iyi geliyor. Tarif hazırlamak ayrı güzel geliyor. Hastanede bile hep buradaydım🤣
Bir şeyler uydururuz🤗Belki en güzelini biz yaparız🥰💪
Hepimizin şartları eşit değil yapacak bir şey yok 🤗😁

Takma canım olduğu kadar 🥰Bilmiyorum burası bana iyi geliyor. Tarif hazırlamak ayrı güzel geliyor. Hastanede bile hep buradaydım🤣
Bir şeyler uydururuz🤗Belki en güzelini biz yaparız🥰💪
Hepimizin şartları eşit değil yapacak bir şey yok 🤗😁
Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz 😁

Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz 😁
12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorum 🤗🥰O sadece sende yok genel olarak hepimiz öyleyiz🤗🥰
Ben aslında bu ay tavuk çorbası yapacaktım. @deynepnaz ın sunuma benzer bir sunum planladım. Sonra yayla boşta kaldı. Hasta oldum ve aniden fikir değiştirip yayla yaptım.Hiç birinci olma isteğim yok, o havada yok🤣Vallahi buna rağmen iyi oy aldım.
Bazen doğaçlama takılmak lazım. Relaks😁

Back
X