• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Nevoş sarma, dolma olmayacak yazmışsın, bizi yormak mı istemedin? :KK53: Ya KK üyeleri kimse sarma yapmamış derse:skandal:
Herkes yapamıyacak adaletli olalım.Kimseyi zorlamayalım. Onu ramazanda yapsınlar🤣Herkes beyaz kısır yapsın🤣

12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorum 🤗🥰O sadece sende yok genel olarak hepimiz öyleyiz🤗🥰
Ben aslında bu ay tavuk çorbası yapacaktım. @deynepnaz ın sunuma benzer bir sunum planladım. Sonra yayla boşta kaldı. Hasta oldum ve aniden fikir değiştirip yayla yaptım.Hiç birinci olma isteğim yok, o havada yok🤣Vallahi buna rağmen iyi oy aldım.
Bazen doğaçlama takılmak lazım. Relaks😁
Evet iyi oy aldı😁 Bir kere katılınca hep katılmak istiyorsun orası ayrı tabi😁 sadece hani özenli olsun güzel olsun istiyorum 🤭dediklerini yapcam canım iyi ki varsın ❤️🤗

Evet iyi oy aldı😁 Bir kere katılınca hep katılmak istiyorsun orası ayrı tabi😁 sadece hani özenli olsun güzel olsun istiyorum 🤭dediklerini yapcam canım iyi ki varsın ❤️🤗
Gayet iyi gidiyorsun. İki defa birinci oldun. Bu zaten bunun kanıtı🥰😁Birde sen geleli daha çok olmadı🧿

Back
X