niye kesiyonki bacım anlamadım valla 2 kat hamur açıyom ben tam boyutunda acıcık bi hamur artıyo yanlardan onlarıda kuşalra veriyorum geneldeçokmu unluyosun acaba yapışmıyo öle hayretfisfisfis
canim ben yaptim mantiyi su an pisiyor,yalniz hamuruna bir yumurta girmesi gerekmiyor mu?ben senin tarifindeki gibi yaptim yapilis sekli çok pratik gerçekten.sirf bu tarif için kesme rulasi aldim bugun :)bakalim insallah tadida guzel olur.
bende eskiden bu yolla yapıyordum sonra kalıplarından aldım hem daha küçük hemde daha güzel çıkıyo denemekisteyenlerin aklındaolsunkaydirigubbakcemile5
bende eskiden bu yolla yapıyordum sonra kalıplarından aldım hem daha küçük hemde daha güzel çıkıyo denemekisteyenlerin aklındaolsunkaydirigubbakcemile5
harıka gorunuyolar bende yaptım sımdı ama bırazcık buyuk oldular ılk deneyım tabı olucak okadar kaydirigubbakcemile5
bende ortadan ıkıye kestım tekrar kaydirigubbakcemile3
sımdı gazetenın ustune dızdım hepsını suyumun kaynamasını beklıyorum:)
hüzün yılı çok teşekkür ederim ilgine umarım güzel olmuştur ellerine emeğine sağlıkkaydirigubbakcemile5evet bende sırf bu tarıf ıcın dun aksam ınanın saat 9:30 da esımle bırlıkte rulet aradık ve buldukkaydirigubbakcemile5
aynen canım bende pek beceremedim birde az oluyor zaten...paresim bendede var bundan hemde ne hevesle aldım ama üstünde merdaneyle bastırıom bastıom kesmio çoğu yeri deli oluom valla attım bi köşede duruo
güle güle kullan canım umarım memnun kalırsın..bu aparattan bende aldım ama henuz hıc kullanmadımalkisalkisalkis
teşekkür ederim ilginizea.s.ellerine saglik canim iyi fikir hic gormemistim ben deniycem
:çok üzgünüm::uhm:deneyenler beğendi mi beğenmedi mi hiç bişey yazmamışlar...
ben denedim guzel oldu ama hamurun tadi istedigim gibi degildi.bir dahaki sefere içine bir yumurta kiricam.tavsiye ederim yontem gerçekten pratik.
ay süpermis bunlar yaa tek tek kapaticaz diye anamiz agliyodu
oh bee artik buldum kolayinihihoyyyt
ellerine emegine saglikkaydirigubbakcemile5
ayyy ayyy elleine sağlık canım
Hemen listeme ekledim.cokacimcoook
Klasör oluşturdum böyle pratik yemekler için.K.K'dan alıyom tarifleri koyuyom dosyaya. Evrak takip numaraları eksik bi.kaydirigubbakcemile3
emeğine sağlık eline sağlık bende pek böle beceriler yok
kusura bakmayın kızlar cvp geç oldu ama uzun zamandır bu topiğe bakmamıştım:kedi:açken giriyorum.sonra kilo alıyorum.harika görünüyo.eline sağlık
sağolasın cnmopuyorumnanaktancanim mantinin hamuruna sen yumurta koymuyormusun??birde unlamiyormusun azcik suya atmadan once yapismasin diye...??..bu arada cok guzel bir fikir oldu ruletle kesmek cok pratik...
çok teşekkürleropuyorumnanaktanpaylaşım için çok teşekkürler:), bizde de mantı kalıbı var çıkan şekil buna benzio
sağolasın cnm çok teşekkürler begenmene sevindimopuyorumnanaktanbayıldım harika anlatmışsın resimlemişsinde
ellerine sağlık cnm
bende bayılırım ama yapmak zor gelirdi bana en çabuk olarak bunu keşfettim tek bir hamur açmak yeterli oluyor birkerede ahlledebiliyorum.bir borcam mantım oluyor yani:lepi:biri mantımı dedi...bayılırım mantıya...canımda çok çektii çok pratik olmuş,çokta harika görünüyo..ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?