Hamur İşleri En pratik Mantı nasıl yapılır?-Resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi su35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bravo,ellerine sağlık ne çok emek vermişsin bizler için.teşekkürler.iyi fikir,notumu aldım.
beğenmenize çok sevindim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan faydalı olabildiysem ne mutlu bana:kedi:
bilgiler paylaştıkça güzeldirbuyrunnnnnnnnn
umarım yapıncada memnun kalırsınız:lepi:

vaooouuuw süper görünüyorcokacimcoook
ellerine sağlık canıma.s.

mantı yapasım geldi valla helal olsun sana canım yaa
valla çok pratikkk

süper ya annem bana zorla büktürüyodu hic istemiyodum sonunda kurutulucam kaydirigubbakcemile2

bu kesme ruletinden burda bulamadim turkiyede heryerde varmi kizlar burdaki hep tek diskli...

hiiii bu neeee bilmiyorumkismile
ay canım da nasıl mantı çekiyor anlatamam. ay kalkıp yapıp yiyesim var. bizim de nuska hamurişi vardır içine lor konup üçgen kapatılır. o mantıya da biterim yaa. eline-tarifine sağlık.

canım çok güzel anlatmışsın ellerine kollarına sağlık en kısa zamanda denicem

aa ne güzel kaydirigubbakcemile2 ellerine sağlık tatlış opuyorumnanaktan

bende bu kalıptan aldım hiiç kullanışlı değil

elıne saglık cnm cok guzel gozukuyor

mantıya bayılırım sıkta yaparım.daha önce böle birşeyi denemiştim ama senin kadar sağlıklı sonuç alamadım.bu kadar net kesiklr olmamıştı.sendeki kesiciden bakmam ve bulmam lazım.teşekkürler

çok güzel gözüküyor,ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum.ellerinize sağlık.

mantıya bayılırız bazı haftasonları yaparım benimkiler biraz büyük oluyor ama güzel...böyle çok pratik göründü gözüme denicem teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…