En sevdiğiniz filmler?

kaç defa izledim bilmiyorum sürekli durur bilgisayarımda. canım sıkıldıkça bazı sahnelerini açar izlerim. soundtrackleri ve diyaloglarıyla en sevdiğim filmler arasında üst sıralarda yer alır. baş ucu filmim diye bişey uydurasım geldi adeta :asigim:

Dejavu
Forrest Gump
Yukarı Bak
50 ilk öpücük
şimdilik aklımda kalanlar bunlar fisfisfis

kesinlikle tam arşivlik , soundtrack ide öyle. Golden Brow şarkısı benim favorilerim arasında...

kesinlikle tam arşivlik , soundtrack ide öyle. Golden Brow şarkısı benim favorilerim arasında...

massive attack angel, fucking in the bushes, mirwais disco science de benimkiler :asigim: golden brown rüya gibi bi şarkı gerçekten :içelim:
-yes, london. you know, fish, chips, cup o' tea. bad food, worse weather. mary fuckin' poppins. london!
hele bullet tooth Tony'nin "you are shrinking, and your two little balls are shrinking with you" ile başlayan monoloğunu açıp açıp izliyorum hep hihoyyyt. Guy Ritchie sonra Rocknrolla diye bi film daha yaptı acaip sntach esintileri vardı onda da di mi

o filmi biliyorumda izleme fırsatım olmadı hiç , tavsiye ediyorsan izlerim :)

valla izle bence hiç bişey kaybetmezsin öyle büyük beklentilerle izleme ama hakikaten eğlenceli bi guy ritchie filmi, ben bir iskoç delisi olarak gerard butler çöplüktede oynasa beğenirim, eminim sen de beğenirsin :asigim:

bu çok komik

*bunu daaa çoğu filmi izlediğim gibi vizyona girmeden izledim bileeeeee :lepi: :lepi: laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…