En sevdiğiniz filmler?

The Big Lebowski kesinlikle beni çok güldüren filmler arasında, bayılıyorum :)

Herkesin Dude diye hitap ettiği Jeffrey Lebowski günün birinde iki gagnsterin evine girip tartaklayarak borcunu ödemesini istemeleri üzerine bir başka Lebowski nin daha aynı şehirde yaşadığını anlar.
Evine giren gangsterlerin odanın görünüşünü tamamlayan halısına işemelerine içerleyen Dude, kirlenen halısını tazmin etmek için diğer Lebowski nin yanına gider. Bu ziyaret sonucunda işssiz Dude para kazanabileceği bir iş sahibi olmuştur. Sadece Lebowski nin karısını kaçıranlara verilecek fidyeyi söylenen yere bırakması onu zengin bir adam yapacaktır, ancak bu plan düşünüldüğü gibi işlemeyecektir.

kuzum Coen kardeşlerin burn after reading, no country for old men filmlerini izledim ikisinide çok seviyorum heleki no country :jeyyar: diğer filmlerinede bir göz atayım.

ay ben de bayılıyorum no country for old man'e hayatımın filmleri arasında hatta.. bi de bunu beğenmeyenlere rastladım ben yaa şok oldum resmen :1ninca:
bak yukarıda prensesin söylediği fargo da coenlerin filmi onu da gör mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…