En sevdiğiniz filmler?

hayat güzeldir,
şeytanın avukatı,
oyun-Michael Douglas-Sean Penn izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.
cesaretin var mı aşka-harika bir aşk filmi
şimdilik ilk aklıma gelenler...

Alejandro gonzalez İnarittu'nun yönettiği filmleri mutlaka izleyin(21 gram, paramparça aşklar ve köpekler, babel vs.) Tim Burton filmleri (ölü gelin -ki animasyon vede çok eğlenceli- charlie ve çikolata fabrikası, makas eller vs.) Motorsiklet Günlüğü, Gladyatör,Buz devri 1-2,( tüm animasyon vizyon filmleri),ve de tabikiiiiii Brad Pitt 'in filmde figüran dahi olsa oynadığı her film....

teşekkürler canım.buz devri biri seyrettim.ikiden güzeldi.ben de buz devri biri tavsiye ediyorum:))

ihtiras rüzgarları.bizi ayıran nehir.kıll bıll.departed.date movıe.testere.kelebek.top gun.coctail.yeşil yol.....aklıma gelenler bunlar şu anda.....

testereyi seyretmeye bir türlü cesaret edemedim.kanlı sahneler var ya:))teşekkürler canım.ey gidi top gun:))kill bill de harikaydı.

arkadaşlar aranızda hiç japon korku sineması seveniniz varmı? Mesela halka1-2, karanlık su, cevapsız arama 1-2, göz vs. filmlerinin orijinalinin aslında japonlara ait olduğunu bileniniz ve filmlerin amerikalılarca katledilmemiş halini izleyenleriniz varmı? japon korku sinemasındaki her filmde mutlaka bulunan uzun siyah saçlı küçük kız öğesinin sıkça kullanılmasını hikmetini çözeniniz ?

oo canım halka dedin tüylerim ayaklandı:)çok güzel bir gerilim.bildiklerini bizimle paylaşırsan seviniriz:))çok teşekkürlera.s.

ben sonsuz aşk diye bi film izlemiştim kaç yıl oldu bilmiyorum...çok etkilenmiştim hala izler izler ağlarım...mutlaka izleyin çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…