- Konu Sahibi BenOzgurce
-
selvi boylum al yazmalım
New York Çeteleri
sıkıysa yakala
babam ve oğlum
rehine
şimdilik aklıma bunlar geldi .birde piyanist çok güzel bir film
turuva,tsotsi,american history,cinderallamen,baba-1,2,3, apokolipto,yüzyüze,kardeşgibiydiler,üçkağıçılar,babil,yaşam kanıtı,babam ve oğlum,kanlı pazar,otel ruanda,münih,de javu,...hepside harika filmler izleyin hepsini
turuva,tsotsi,american history,cinderallamen,baba-1,2,3, apokolipto,yüzyüze,kardeşgibiydiler,üçkağıçılar,babil,yaşam kanıtı,babam ve oğlum,kanlı pazar,otel ruanda,münih,de javu,...hepside harika filmler izleyin hepsini
Üçkağıtçılar filmini (nichales cage oynuyor) elinize imkanı geçerse pas geçmeyin . izleyin. komik ve de sonu sürpriz şekilde bitiyo.. ben çok beğenmiştim...
MUTLULUK,GÖNÜL YARASI(ÇOK GÜSEL YA),PARS KİRAZ OPERASYONU,YABANCILARDAN TİTANİC,AÇIK DENİZ,TESTERE.....
şimdi aklıma geldi yaa monster inc. diye bir animasyon filmi var.. izleyince gülmekten ölmüştüm.. şimdi onun DVDsini arıyorum..
bir de ölüm oyunu var.. konu çok orjinal ama korku yönü zayıf yine de beğenmiştim..
28 hafta sonra'nın görüntü efektleri ve soundtrackı harika.. bunu da tavsiye ederim..
aklıma gelenleri gelip yazarım a.s şimdilik bu kadar :1hug:
hayırdır ne listesi..:)
ya mutluluk filmnden çok etkilenmiştim çok güsel yaaa bide karayip korsanları (son filmi) son osmanlı yandım alide çok keyifliydi... bunnar geldi aklıma gelirse bend eklrim ama MUTLULUK filmini mutlaka izle harika..
hee bide tranformans çok keyifliydi... bide zor ölüm (çok saçmalık wardı ama o da keyifliydi)
benden de birkaç film ; genç ölmek(tavsiye ederim çok güzeldir) , vampirle görüşme (brad pitt ve tom cruise ikilisi çok uyumlular ), cahil periler ,
romeo ve juliet , aşk ve gurur , emma şimdilik bu kadar..
kadır ınanır turkan şoray selvı boylum al yazmalım / babam ve oglum / son osmanlı / karayip korsanları / tıtanıc
selaaamm bende söyliyim bari bikaç tane testere 1-2-3 ve 4 olcak,desperado,kurda tuzak,ocean's 11-12,kasımda aşk başkadır,esaretin bedeli şimdilik bu kadar sanırım aklıma gelince yazıcam yinee
yarından sonra
son durak 1-2-3
karayip korsanları 1-2-(3 ü daha izlemedim)
apokalipto (konuşma geçmesede süper bir film)
rose red konağı
korkunç bir film 1(süpeeer)-2-3(olması lazım ama tam hatırlıyamadım)
cesur yürek
vatan sever
truva
buz devri 1-2
shreek 1-2(çok uzak diyarlara giderken eşeğin geldikmi diye soruşun a hastayım)
tepenin gözleri 1(daha güzel)-2
beyza'nın kadınları (türklerin bukadar güzel bir seneryo yazıp film yapabiliceğini düşünmüyordum hiç)
karagöz ve hacivat(kafaları kesildiğinde ağlamıştım)
kahpe bizans (hala beni güldürür)
yeşil yol (adamı eliktirikli sandalyede idam ederlerken ağlamıştım)
şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?