En sevdiğiniz filmler?

çalıntı olduğunu bile bile hala şu evim sensin filmini beğenenlere çok şaşıyorum ..
Özcan resmen çalmış filmin konusunu hareketler bile aynı..böle yaratıcılıkmı olur anca emek hırsızlığı olur bunun adı ..

aklıma ilk gelen filmler
yabancı :yapay zeka , yüzüklerin efensisi serisi, kill bill,schindler's list,boleyn girl,inci küpeli kız, koku,kayıp otoban ,fight club,inception,
yerli:devlerin aşkı, zekidemirkubuz kader . yazı tura , eşkiya , ağır roman ,pardon,hamam,ateş böceği,gora

aklıma ilk gelenler : the shawshank redemption, inception, psycho, schindler's list, fight club, memento

daha bir son zamanlarda izlediğim en güzel filmler : the king's speech, the descendants, black swan, the prestige

ayrıca tüm avengers filmleri süperdi. batman da öyle. sanırım favorim onlar. çizgi roman uyarlamarına bayıldığım için muhtemelen

sihirbaz
Yönetmen:Neil Burger
nefes vatan sağolsun ,hayat güzeldir ,titanic , babam ve oğlum, 120 , Pearl Harbor, İhtiras Rüzgarları, Kardeş Gibiydiler, Issız adam, Er ryan'i kurtarmak, Piyanist
Eskiya, aşk tutulması, ateş böceği, şu an aklıma gelnelr bunlar ....

Türk Sineması olarak; Dila Hanım ( Türkan Şoray, Kadir İnanır ), Devlerin Aşkı ( Türkan Şoray, Kadir İnanır )

Yabancı Sinema olarakta; Yüzüklerin Efendisi Serisi, Geleceğe Dönüş Serisi, Narnia Günlükleri Serisi, Transformers Serisi, Karayip Korsanları Serisi vazgeçilmezlerimdir..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Türk Sineması olarak; Dila Hanım ( Türkan Şoray, Kadir İnanır ), Devlerin Aşkı ( Türkan Şoray, Kadir İnanır )

Yabancı Sinema olarakta; Yüzüklerin Efendisi Serisi, Geleceğe Dönüş Serisi, Narnia Günlükleri Serisi, Transformers Serisi, Karayip Korsanları Serisi vazgeçilmezlerimdir..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

izlenmesi gerektiğini düşündüğüm filmler;
yeşil yol
limit yok
hangover
küçük adam kevin
the reef
kız kardeşimin hikayesi
skyfall
in time
I robot
korku kapanı
mavi korku
click
son olarak milyon dolarlık bebek benim hayallere sahip olmamı ve gerçekleştirmemi sağlamış bir filmdir ..

Son düzenleme:
Ona bakarsan bütün filmler çalıntı.. Al şimdi " intikam " diye bi dizi yapılıyo. Amerikan dizisi çalıntısı de sen o zaman

fidelin yüzünden
mexikalı
bugün aslında dündü
dilberin 8 günü
mona lisa gülüşü
dilekler zamanı
eega
almanyaya hoşgeldiniz
uzun hikaye
black
mozart ve balina
ateşin düştüğü yer

TÜRK FİLMLERİ
köroğlu
dila hanım
devlerin aşkı
selvi boylum al yazmalım
hababam sınıfı-kemal sunalın olduğu filmleri
tokatçı-kemal sunal
G.O.R.A
A.R.O.G
babam ve oğlum
av mevsimi
yeni hababam sınıfı serisi merhaba,3,5 falan
kabadayı
eşkiya

YABANCI FİLMLER
karayip korsanları serisi
harry potter serisi
aman tanrım
su dünyası(eskidir ama çok güzeldir)
mr.brooks
titanik (değişmez,hiç eskimez)
kill bill vol1-2 quentin tarantino
rezervuar köpekleri quentin tarantino
ucuz roman (pulp fiction) adamım Quentin tarantino çok severim

ANİMASYONLAR
Shrek serisi
yukarı bak
buz devri serisi
ölü gelin (çok ilginç bi film)
yürüyen şato
bide ismi belle'ye dönüş gibi bişey olan bisiklet tutkunu olan torununun kaçırılmasıyla başlayan ve onu bulmak isteyen babaanne'nin başından geçen olayların anlatıldığı film vardı çok güzeldi bilenler söylesin lütfen hiç bi yerde bulamıyorum.

daha başka yabancı filmler
halka serisi
köy (güzeldi açıkçası kurgusu falan)
işaretler (mel gibson var daha ne diyeyim)
korkunç bir film serisi bazen çok gülmüştüm,ama genelde tebessüm ettiriyor
az önce yazdığım animasyon film Belleville'de randevu.değişik bişey

Nuri Bilge Ceylan - İklimler benim de eşimin de en sevdiğimiz film :) 78685940 kez izlememize rağmen hala arada izliyoruz pür dikkat her sahnesini ezberlediğimiz halde tekrardan büyük bir dikkatle izliyoruz hiçbir diyaloğu kaçırmıyoruz abartmıyorum yüzlerce kez izlememize rağmen :)

eşimin bir de yine Nuri Bilge Ceylan ,ın Uzak filmi takıntısı var defalarca izlediği halde yine yeniden izler. yaşasın Nuri Bilge Ceylan

Esaretin Bedeli en anlamlı filmdir benim için. Bunun yanında daha bir sürü var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…