En sevdiğiniz filmler?

son zamanlarda izlediğim iki filmi sizlerle paylaşmak istiyorum ikisi de çok güzeldi

umudunu kaybetme oyuncu : will smith
San Francisco'da karısı Linda ve oğlu Christopher yaşayan Chris Gardner, 1981 yılında pahalı ve çabuk demode olan bir teknoloji olan kemik tarayıcı ürünlerinin satışını üstlenir. Bu ürünlerin satışında başarı sağlayamaması üzerine karısı Linda tarafından terk edilir.
Maddi kazanç sağlamak için değişik alanlara yönelen Gardner Dean Witter'dan bir yönetici ile tanışır ve bir Rubik Küpü'nü çözerek onu etkiler. Tanıştığı yeni kişi sayesinde borsada sarraf olabilmek adına bir şans yakalar. Dean Witter'da stajyer olur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet gibi geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.
Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder. Oğlunun da kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

Soraya'yı Taşlamak iranda yaşayan kadınların dramını anlatıyor filmde konusu geçen olay gerçek bir olay

bin-jip
big fish
sprited away
fight club
v for vendetta
prestige
dert bende
mar adentro
the usual suspects
serendepity
back to the future
the truman show
forest gump
chocolat
inception
amelie
dolls
benjamin button
dogville
perfume the story of a murderer

leon ( sevginin gücü)
hayat güzeldir
schillerin listesi
prestij
dövüş kulübü
yeni hayat
inception
yüzüklerin efendisi
sherlock holmes

Kemal Sunalın oynadıgı bütün filmler. Özellikle de Sakar Şakir ve Tosun Paşa Sonrasın da Yeşil Yol, Esaretin Bedeli, Testere Serisi, Forrest Gump, Siyah Giyen Adamlar ve Beşinci Element.

Son düzenleme:
Daha yeni izledim, taze taze hemen tavsiye vereyim. :)

"Can Dostum" çok çok çok güzel, mutlaka izleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…