- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaycı seni sende bendensin :13::13:
Niğde gazozu benimde favorim :))schweppes mandalina ve niğde gazozu
niğde gazozunu içmeyen gazoz içtim demesin.
tavsiye ederim
Alkol tadından nefret ederim, şarap ve votka içsem yarım saate kalmaz kusarım. :120: Tatlı içkilerle hiç mi hiç aram yok. Likördü, malibuydu, baileysti... Adını duyunca kaçarım. Anasonun kokusuna tahammülüm yok. Anasonlu hamur işi bile yiyemem. Kırk yılda bir tekila içerim (Olmeca alırız hep). Tabi içtikten sonra yarım saat yüzüm buruşuk bir şekilde kasılıp kalırım.Asitli içecekleri sevmem, gazoz, kola... vs içmem.
O yüzden ben taze sıkılmış portakal suyu, kahve ve bira insanıyım. Tercihlerim; Efes şişe, Tuborg fıçı...
Eşimse absinthe bile içebilen bir insandır. Süper uyum yani... :101:
canım herşeyin bi sınırı var,sınırı aşan her insan kusuyo zaten
bende 3bira içtimmi hiç bişicik olmuyo,ama 4.cüyü dikince nedense bünye iflas ediyo,ve değil ayakta oturudğum yerde kusmaya başlıyorum,(ohalde kim ayağa kalkabiliceksee)
votkadada öyle büyük şişenin tamamını içipte dayanabilenbiinsan oğlu varmı bilmiyorum,çünkü büyük şişe alıpta kendiniz bitirmeye çalışmayın yazıyo illa bi arkadaş olucakmış yanınızdayarı yarıya içilirse sorun olmaz deniyo,hakketende doğru varya,yarısını bitirdikten sonra (gerçi sonrasını hatırlamıyorumda
)azcık daha içiyim dednmii vay halinee,karın ağrısımı istersin mide bulantısımı,kusmamak elde değil zaten
neyse öyle işte,herşeyi kararında içicen![]()
Yok yahu, benim sorunum kusana kadar içmemden kaynaklanmıyor. Keşke öyle olsa en azından kustuğuma değerdi. Benim sorunum tatları. Şarabın kokusu lavaboya koşmam için yeterli zaten. Artık biri ben anlamadan votka ve şaraptan tiksineyim diye hipnoz filan mı yaptı bilemiyorum. :111:
Meyveli Şirince şarabı ve bira.
Birada tuborg ve efes tercihim. Geçenlerde içtim efes limonlu, güzelmiş.![]()
Meyveli Şirince şarabını merak ettim, kaça aldın şisesini ?
Valla 10 liraya da var, 20 küsur liraya da. Ama en kalitelisi Şirincededir tabi ki. Zamanında tatmıştım unutamam o tadı. Şaraptan öyle çok anlamam ama beğenmiştim baya.Ah bir fırsat olsa da gitsem oraya, adı gibi şirin mi şirin, harika bir köy.
![]()
Bilmez miyim ah ahhhBen de geçen sene gitmiştim çeşit çeşit şaraplar denemiştik ,meyvelisi gözümden kaçmış galiba :44: tuhhhh.
İyice sıcaklar gelmenden gitmek lazım aslında.![]()