Anket En sevdiğiniz meyvalı dondurma hangisi?

En sevdiğiniz meyvalı dondurma hangisi?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
dondurma olsunda farketmez:icecream::icecream:sadece cevizli dondurma yemem:bbo:

sarı melek arkadaşım, ben seni napayım he... bu saatte böyle anketmi olur:1shok:. gündüz gözüyle yapsan şunu nolurdu? zaten zor tutuyodum kendimi bişi yemeyim diye, bak canımı çektirdin, hiç demiyon milletin canı çeker, br yerleri şişer:))tatlicadiarzu

neyse vişneli, limonlu dondurma...yerimseniben kocişe sölimm gelirken alsın bari. alacağım kaloriler kadar pıt pıt yağın, löp löp etin olur umarım......:enbuyukkk:

Benimde çok canım çekti buz gibi olacak şöyle doyasıya yiyeceksin mmmm :icecream:

şöyle karışık meyva parçacıklı olucek :icecream:kakaolusuda yanında olucek :icecream:üzerinede bol çikolata sosu :icecreamlucek şimdide yumulacaz:icecream: nerde bu saatte oldumu ya arkadaşım bu saate ifadeyle avunalım nasıl olsa beni temsil ediyor:icecream:

dondurmayı acaip seviorum yhaaa.bitek kakaoluluyu sevmiorum.geriye kalanın hepsini hepsini sevioruummmm:icecream::icecream:

bende kakaoluyu sevmem oldum olası acı gelmiştir bana bide ekşi olanlar limon gibi:teselli:

en çok antep fıstıklı kokteyl karemel krokan ceviz be bunun gibi kalorili olanları çookk severimmm tatlicadiarzu

bal badem,antep fıstıklı ve deeeeee kestaneli dondurmaya bayılırım :dance:

dondurma pek sevmesemde çileki dondurma yirim :icecream:

özellikle cilek vanilya karisik daha cok sewerim

bende kakaoluyu sevmem oldum olası acı gelmiştir bana bide ekşi olanlar limon gibi:teselli:

en çok antep fıstıklı kokteyl karemel krokan ceviz ve bunun gibi kalorili olanları çookk severimmm tatlicadiarzu

dediklerine kakaolu kısmı hariç aynen katılıyorum:icecream:

of cok canım çekti şimdi :bbo:

Bencee kesinlikle limonlu dondurma! Şööööööle mis gibi, ferah ferah limon kokusuyla insanın içini nasıl da buz gibi yapar:)) Üstelik meyveli dondurma olması nedeniyle kalorisi de az..Yedikten sonra vicdan azabı çok olmaz yani...Benden söylemesi..Aaaaah olsa da yesem şimdi...

normal şartlarda çilekli dondurmaya bayılıyorum:asigim:
ama madonun çileklisi ağır geldi, portakallısı harika, hiç portakallı dondurmanın böyle guzel olacagını sanmazdım:icecream:

ben birazcikkkk dondurma hastasiyim da....ya cilek haric hepsini yerim ...ama meyvelilerden ila birini soylemeliysem visne derim :))):))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…