En sevdiğiniz yönetmenler ve en iyi filmleri

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar bu başlık altındaysak hepimiz sinema aşığıyız demektir :1: Hergün en az bir film izliyorum. Filmde en önemli şeylerden birisi yönetmen bana göre. Sizlerdende sevdiğiniz yönetmenler, filmleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
christopher nolan 'ın başlangıç ve prestij adlı filmlerini çok beğeniyorum. bir de following(takip) filmi çok enteresandı.

Son düzenleme:
pedro almodovar'ın ise içinde yaşadığım deri ve kevin hakkında konuşmalıyız adlı filmlerine bayıldım. diğer filmlerini de izlemek istiyorum ilk fırsatta.

pedro almodovar'ın ise içinde yaşadığım deri ve kevin hakkında konuşmalıyız adlı filmlerine bayıldım. diğer filmlerini de izlemek istiyorum ilk fırsatta.

Konuş onunla ve Dönüş filmlerini ilk fırsatta izlemelisin ikiside baş yapıt niteliğinde

christopher nolan 'ın başlangıç ve prestij adlı filmlerini çok beğeniyorum. bir de following(takip) filmi çok enteresandı.

Nolan en son Batman serisini çekti 3 film onlarda baya iyi ben eski Batmanleri sevmiyorum artık düşün :)
Memento Akıl Defteri de başka örneği olmayan bir film ;)

şimdi şöyle bi baktım da bütün filmleri kaliteli görünüyor valla. adam kitap yazar gibi film çekiyor , dolu dolu, anlamlı ve etkileyici :31: hepsini izlemem lazııııııııııım :52::9:

Nolan en son Batman serisini çekti 3 film onlarda baya iyi ben eski Batmanleri sevmiyorum artık düşün :)
Memento Akıl Defteri de başka örneği olmayan bir film ;)

o seriden sadece dark knight'ı izledim canım. nolan diye beklentimi yüksek tutmuştum ama süper gelmedi bana.
akıl defterini de yine yüksek beklentiyle izledim ama çok çarpıcı gelmedi nedense.

Ben daha çok yabancı dizileri takip ediyorum. Doctor who, Sherlock Holmes, The vampire diares gibi diziler gerçekten çok iyi tavsiye ederim sizede, adamlar gerçekten senaryo yazıyor. :32:

Christopher Nolan: prestij, başlangıç ve batman serileri..
Darren Lynn Bousman, Leigh Whannell: Testere serisinin yaratıcıları
Ridley Scott:Gladyatör, hannıbal, cennetin krallığı, robin hood
ve birde dizi söyleiyim bari:
Paul Scheuring: Prison breakın yazarı kurgucusu yönetmene pek iş düşmemişti yani:)

best sen de paylaşsaydın ya sevdiğin yönetmen ve filmlerini konuyu açan kişi olarak. :)

En sevdiğim yönetmen Kim Ki Duk. :69:
Onun filmlerini izlediğimde çok fazla etkilenirim.
Büyülüyor beni. İnanamıyorum gördüğüm karelere, hikayelerine, söylenen laflara...

En sevdiğim filmleri bad guy ve beautiful olmuştur.
Hala izlemediğim birkaç filmi var.
Senarist olarak yer aldığı rough cut da çok etkilemişti beni.

Listemin zirvesi sadece onundur. :69::69:

Güney Kore sinemasına da aşığım zaten genel olarak. :69:

David Lynch ve Stanley Kubrick benim yönetmenlerim.
Tarantino,Fincher ve western klasiği Sergio Leone de eşim için:34:

best sen de paylaşsaydın ya sevdiğin yönetmen ve filmlerini konuyu açan kişi olarak. :)

En sevdiğim yönetmen Kim Ki Duk. :69:
Onun filmlerini izlediğimde çok fazla etkilenirim.
Büyülüyor beni. İnanamıyorum gördüğüm karelere, hikayelerine, söylenen laflara...

En sevdiğim filmleri bad guy ve beautiful olmuştur.
Hala izlemediğim birkaç filmi var.
Senarist olarak yer aldığı rough cut da çok etkilemişti beni.

Listemin zirvesi sadece onundur. :69::69:

Güney Kore sinemasına da aşığım zaten genel olarak. :69:

Tabiki hemen paylaşıyorum arkadaşlar :)

Almodovar Volver- Talk to her
Christopher Nolan Dark Knight serisi -Inception
Tim Burton Edward Scissorhands - Big Fish
David Fincher Seven- Fight club
Jean Pierre Jeunet Amelie-Şarküteri

Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

Kim ki Duk; kötü bir filmi çıkmamıştır daha, her filmi mükemmel denilecek türde.
Pedro Almodovar: Volver filmi ayrı güzeldir, renklerin göz alıcılığı, görselliğin çekiciliği, konunun trajikomik tarafları çeker izleyiciyi bir de Annem Hakkında Herşey filmi vardır ki tekrar tekrar izlenesidir.
Richard Kelley: Donnie Darko'yu yapmış adam daha ne olsun?
Woody Allen: Vicky Cristina Barcelona, Roma'ya Sevgilerler çok beğendiğim filmleri oldu.
David Lynch:Mulholland Çıkmazı herkesin harcı olmayan bir film.
offf bu liste uzarda uzar şimdilik aklıma gelen bunlar.

Kim ki Duk; kötü bir filmi çıkmamıştır daha, her filmi mükemmel denilecek türde.
Pedro Almodovar: Volver filmi ayrı güzeldir, renklerin göz alıcılığı, görselliğin çekiciliği, konunun trajikomik tarafları çeker izleyiciyi bir de Annem Hakkında Herşey filmi vardır ki tekrar tekrar izlenesidir.
Woody Allen: Vicky Cristina Barcelona, Roma'ya Sevgilerler çok beğendiğim filmleri oldu.

Lynch filmlerini hiç sevemedim adamın amacı sanırım anlaşılamamak :)

Mulholland Çıkmazını abimin tavsiyesi ile izlemiştim,hala listeminin ilk 20sindedir.

Mutlaka izle,ben hala etkisindeyim demişti;haklıydı.

Mulholland Çıkmazını abimin tavsiyesi ile izlemiştim,hala listeminin ilk 20sindedir.

Mutlaka izle,ben hala etkisindeyim demişti;haklıydı.

Oovv..Ne güzel bir filmdir bu da yahu..Kusursuz düşünülen detaylar, filmin sonunda nasıl da cuk diye oturmuştu :))

Tekrar tekrar izlesem yine bıkmayacağım filmlerden..Bu da david amcanın başarısı olsa gerek..

Ben yerli yönetmenlerden örnek vermek isterim. Çağan Irmak ve semih Kaplanoğlu, Nuri Bilge en sevdiklerimdir.

Aamir khan ın filmlerini tavsiye derim özellikle 3 idiots,taare zameen par,ghajini bu 3 filmi izleyen hayran kalır mutlaka izleyin :)

Back
X