- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.581
- 408
Eee senin icin hic adim atmayan biriyle nereye kadar hep sen mi idare edeceksin20 yaşındayım. Muhasebeciyim çalışıyorum. ama hep benım alttan almamla geldı bunca zaman belkı benım en ufak gerı cekmem de bıttı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee senin icin hic adim atmayan biriyle nereye kadar hep sen mi idare edeceksin20 yaşındayım. Muhasebeciyim çalışıyorum. ama hep benım alttan almamla geldı bunca zaman belkı benım en ufak gerı cekmem de bıttı
hakaret eden erkek kadar iticisi yok2 senelik bir ilişkim vardı ama saygısızlık yüzünden bitti. şöyle özet geçeyim mesela hemen sinirleniyor bana hıtapları salak mal gerizekalı seklınde 2 sene cektim ve en sonunda uyardım ıste bak hayatım boyle boyle anlattım benı cekmek zorunda degılsın dedi. bu laftan sonra yıne dedım o lafa alındım dıye ben dedıgımın arkasındayım ıste hayat her turlu devam eder seklınde bıraz gevsek cevaplar aldım sevgısınden suphem yoktu ama 2 senenın verdıgı monotonluk vardı ben ılıskıyı bıtırdım halen resımlerı sılmedık yazmıyor konusmuyoruz. ben kendımde cok seyı torpıledım mesela bazı huylarımı degıstırdım sıkmaz etmez gayet rahat ınsandı. ama o kendınde degıs dedıgım daha dogrusu saygılı olmasınıi stedıgım ıcın benı cekmek zorunda degılsın dedı. evet özlüyorum ama geri yazsam halledilir mı ne yapmam gerek fıkır verır mısınız
edemıyorum artıkEee senin icin hic adim atmayan biriyle nereye kadar hep sen mi idare edeceksin
bende sırf ileriyi düşündügüm için böyle bır harekette bulundumbi ilişkide saygı çok önemlidir. saygı yoksa o ilişki gerçekten saglıklı degildir. bitirmekle en iyisini yapmşsn şuan sevgiliyken sana saygszlık yapan bi adam ilerde evlenmiş olsan daha kötü şeklde olur ve buda seni daha çok üzer.kesinlikle sen dönüş yapmamalısın tabii karar yine senin inşallah hakkında hayrlısı olur
Size salak mal diyen bir insan sizi seviyor olabilir mi :))) Seven insan sevdigini kirarim diye akli cikar. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz bunu unutmayin.2 senelik bir ilişkim vardı ama saygısızlık yüzünden bitti. şöyle özet geçeyim mesela hemen sinirleniyor bana hıtapları salak mal gerizekalı seklınde 2 sene cektim ve en sonunda uyardım ıste bak hayatım boyle boyle anlattım benı cekmek zorunda degılsın dedi. bu laftan sonra yıne dedım o lafa alındım dıye ben dedıgımın arkasındayım ıste hayat her turlu devam eder seklınde bıraz gevsek cevaplar aldım sevgısınden suphem yoktu ama 2 senenın verdıgı monotonluk vardı ben ılıskıyı bıtırdım halen resımlerı sılmedık yazmıyor konusmuyoruz. ben kendımde cok seyı torpıledım mesela bazı huylarımı degıstırdım sıkmaz etmez gayet rahat ınsandı. ama o kendınde degıs dedıgım daha dogrusu saygılı olmasınıi stedıgım ıcın benı cekmek zorunda degılsın dedı. evet özlüyorum ama geri yazsam halledilir mı ne yapmam gerek fıkır verır mısınız
zaten en ufak kavgada ben zorluyordum olayları buyutmuyordum kızsamda bellı etmıyodum ee sureklı benım zorlamam yuruyordu 1 hafta oldu haken yazmadı seven deger veren bır kere de olsa o gururu bırakır yanı askın tanımı farklıdırAdamin kaybetme korkusu yok ki
Belki iyice sıkılmıştı , senin bitirmene sevindi...
Boşversene , bu adam değişmez
Allah ilerideki karısına sabır versin
*Yaş pek genç olunca ayrılıklar insana dünyanın sonu gibi görünür, yaşanan vasat ask beyindeki yanılsamayla sanki asrın askiymis gibi gelir, gözünü kapattiginda yaşanan mutlu günleri hatırlarsın sadece falan...
Vallaha toyluktan :))
Bir zaman sonra aslında o kadar da mükemmel bir ilişkinin olmadığını, hatta çoğunlukla senin ittire ittire devam ettirdiğin birşey olduğunu farkına varırsin.
Üzülme, ayrılık acısının da keyfini çıkar.
Ben de ilişkilerime çok değer verdiğim, bitince (ki kendi isteğimle) duygusal müzikler dinleyip bir daha öylesini bulamayacagimi zannettiğim romantik zamanlarimi özlüyorum.
Radyo dinlemenin bile keyfi ayrı, di mi?
Ac bakalım sıradaki şarkı sana gelsin^^
İnşallah hareketli birşeyler gelir
sizde haklısınız o dusuncede oldugum ıcın bıtırdım zatenSize salak mal diyen bir insan sizi seviyor olabilir mi :))) Seven insan sevdigini kirarim diye akli cikar. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz bunu unutmayin.
zaten en ufak kavgada ben zorluyordum olayları buyutmuyordum kızsamda bellı etmıyodum ee sureklı benım zorlamam yuruyordu 1 hafta oldu haken yazmadı seven deger veren bır kere de olsa o gururu bırakır yanı askın tanımı farklıdır