En sevmediğim erkek tipi...

kızlar insan olsun yeter diyorum ben. ve binlerce kez eşime şükrediyorum.
inanın sevdikten sonra tip flan hikaye bence.

pardon arkadaşlar. konu en sevmediğniz erkek tipiymiş. yanlış algıladım konuyu. kıro tipler sevmediğim. cahil insanlar.
kıroyum ama para bende diyenler.

Kaba,düşüncesiz,ilgisiz,cimri,aklı hep sekste olan,gözü dışarıda,kendini bir halt zannedip elimi sallasam ellisi diyen,her sosyal paylaşım platformunda hesabı olan,iyilikleriyle övünen,kıskanmayan ama kıskanınca da dozunu kaçıran,sevdiğine dünyayı dar eden,anne babasına,kendisine ve etrafındakilere saygısı olmayan,maganda,şiddet eğilimli,ırzı kırık erkeklerler en sevmediğim erkek tipleridir B-)

aynen katılıyorummmmm ağzına sağlık :))

" Kadınları sadece cinsel obje olarak gören erkeklerden nefret ederim . "
Bir kadın gördüğünüzde dibiniz düşmeyecek, aklınıza hemen yatağı getirmeyeceksiniz!
Ve bu düşüncenizi biz yanınızdan geçerken bize söylemeyeceksiniz !!!!
Adam olun biraz !

Son düzenleme:
küfürlü konuşan, sırf erkek olduğu için eşine kötü davranmaya hakkı olduğunu düşünen, bir de eşiyle ailesi arasında denge kuramayan erkekler

Herkese her şeye höt zöt edip ufacık şeyden bile kavga çıkaran.Sonra sen çok sinirli kavgacısın ileride biz evlenince de bana böyle yaparsın deyince.yok aşkım sana nasıl kıyarım diyen erkek yeme beni Alayına gıcığım bu aralar

Bacaklarını 2'ye Ayırıp Herşeyini Ortaya Döken... Erkeklere Erkek Demek İstemiyorum..

sivri burun ayakkabı giyen,ağır abi modlarında takılan,küpe takan,uzun saçlı,her yerde sırnaşarak öpmeye sarılmaya çalışan erkekler bana yaklaşmasınlar çünkü nefret ediyorum sevmiyorum o tipleri

sarışın erkek ööööööööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğ..............

karı gibi herşeye karışan, aşırı gereksız esprı yapan, başkalarının yanında kendını kaybeden, gereksız trıpler atan, bı işe yaramadı halde yaradıgını sanan, kadınlar arasında ki konusmayı dınleyen, dişi sineğe bıle bakan, ve gözünün içine baka baka yalan söyleyen, onun bunun karısına, kızına bakıp kendı aılesınden bırıne bakanın hayatının içine eden..düşüncesi, bencil, hayattan bı haber......

ne saydırdım beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…