en sin adetim 20 eylul az once hastaneden geldim 18+1 yazio bende 19 a girdim zannediyorum yardim :(

tombul cilek

♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
3.262
2.587
168
Yardim edin ne olur kac hafaligim ben ultrason kagidi dogrumudur hic anlamiyorum su isleri (

Geç döllenme mi olmuş allah allah sonradan degisiyormu bu haftalar

Ne bilim hic bilgi vermedi kilosu ne kadar die kalbinide dinlemedi saglikli dedi resmi cekti yolladi anlamadm bn bu isten :/

resmen baştan Savma is yapmış ne demek kalp atislarini dinletmedi valla her gittiğimde dinliyorum 6 haftadan beri :/ sacmalamis doktor

resmen baştan Savma is yapmış ne demek kalp atislarini dinletmedi valla her gittiğimde dinliyorum 6 haftadan beri :/ sacmalamis doktor
devlet hastanesi olunca boyle oluyor iste :/ bide diyorum bidaha ne zaman geleyim gelmene gerek yok dio dogurana kadar daha hastaneye gtmeye gerek mi yok anlamadm

valla bende neye ugradigimi sasirdim :/ surekli ozele gitcek durumumda yok mecbur devleye gdyrm devlettede bole oluyor

her ay 35 tl veriyorum muayene ücreti ona bakarsan benimde durum yok ama en azından çok güzel ilgileniyorlar :/

Yardim edin ne olur kac hafaligim ben ultrason kagidi dogrumudur hic anlamiyorum su isleri (

Benimde son adet tarihim 20 eylül her ay özele gidiyorum pazartesi gittiğimde 17haftalıktı bugünde 18 haftalık oldum tam ama ben hesaplayıyprum ve ekrar diğer ay gittiğimde 3gün ilerde oluyo benimkide geç döllenme bu arada hemen hemen aynı gün doğum yapıcaz :)

18+1 demek 18 hafta doldu 19 undan bir gün aldın, yani 19 haftaya başladın demek zaten canım. Bir sorun yok yani.

Hahah ne kadar guzel

Canım 1 2 hafta geri veya ileri olabiliyor ultrasonda bi sorun yok merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…