- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Ne bilim hic bilgi vermedi kilosu ne kadar die kalbinide dinlemedi saglikli dedi resmi cekti yolladi anlamadm bn bu isten :/Geç döllenme mi olmuş allah allah sonradan degisiyormu bu haftalar
Ne bilim hic bilgi vermedi kilosu ne kadar die kalbinide dinlemedi saglikli dedi resmi cekti yolladi anlamadm bn bu isten :/
devlet hastanesi olunca boyle oluyor iste :/ bide diyorum bidaha ne zaman geleyim gelmene gerek yok dio dogurana kadar daha hastaneye gtmeye gerek mi yok anlamadmresmen baştan Savma is yapmış ne demek kalp atislarini dinletmedi valla her gittiğimde dinliyorum 6 haftadan beri :/ sacmalamis doktor
Daha ilginc bisey soylim mi bebegide gostermedi sadece resmi var elimde :/ gulsem mi aglasam miresmen baştan Savma is yapmış ne demek kalp atislarini dinletmedi valla her gittiğimde dinliyorum 6 haftadan beri :/ sacmalamis doktor
OhaDaha ilginc bisey soylim mi bebegide gostermedi sadece resmi var elimde :/ gulsem mi aglasam mi
valla bende neye ugradigimi sasirdim :/ surekli ozele gitcek durumumda yok mecbur devleye gdyrm devlettede bole oluyorOhabu nasıl doktor eşim boşuna devlete gitmiycez diye tutturuyor gerçekten saskinim suan :/
valla bende neye ugradigimi sasirdim :/ surekli ozele gitcek durumumda yok mecbur devleye gdyrm devlettede bole oluyor
evet özel güzel ilgileniyor .her ay 35 tl veriyorum muayene ücreti ona bakarsan benimde durum yok ama en azından çok güzel ilgileniyorlar :/
Yardim edin ne olur kac hafaligim ben ultrason kagidi dogrumudur hic anlamiyorum su isleri(
Hahah ne kadar guzelBenimde son adet tarihim 20 eylül her ay özele gidiyorum pazartesi gittiğimde 17haftalıktı bugünde 18 haftalık oldum tam ama ben hesaplayıyprum ve ekrar diğer ay gittiğimde 3gün ilerde oluyo benimkide geç döllenme bu arada hemen hemen aynı gün doğum yapıcaz :)
cok tesekkur ederim.yA su hesaplama konularina hic kafam.basmio :/18+1 demek 18 hafta doldu 19 undan bir gün aldın, yani 19 haftaya başladın demek zaten canım. Bir sorun yok yani.
Yardim edin ne olur kac hafaligim ben ultrason kagidi dogrumudur hic anlamiyorum su isleri(
Ama 2 hafta once gttgmde 17+2 di daha dun gittim 18+1 dedi bi hafta geri soyledi bu kafami kurcaliyo bnim :/Sorun yok canım her şey yolunda
Ozaman direk 19 desin niye ugrastiriyo bole zaten cozemiyorum bu hesap islerini allah allah yaahuuyine ben burda da bentatlım 18+1 demek 18. haftayı doldurmuşsun 19.haftanın içindesin demek.
bende cok korktum kalbinide dinlemedi 1 hafta geri soyleyince dedim cocuk kalbmi.durdu oldumu die huylandm offffCanım 1 2 hafta geri veya ileri olabiliyor ultrasonda bi sorun yok merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?