en sin adetim 20 eylul az once hastaneden geldim 18+1 yazio bende 19 a girdim zannediyorum yardim :(

Ozaman direk 19 desin niye ugrastiriyo bole zaten cozemiyorum bu hesap islerini allah allah yaahuu
sen bide beni görsen benim sat 22 kasım buna göre 10 haftamda olmam lazım. ama bnm adetlerim düzensizdi büyük ihtimalle geç yumurtladım ve sata göre geç döllenme oldu. şuan 8. haftadayım.

evet erkek :) baya baya tekmeliyo hatta ilk tekmesinde gece uykudaydim korktum uykumdan uyandim ne oluyo diye o derece

Banada erkek dedi ama hala pıt pıt onuda sürekli hissetmiyorum zaten acaba kız mı kızlar geç hissettirirmis ya perşembe ayrıntılı usg var o zaman belli olur bende bian önce hissetmek istiyorum tekmesini

Banada erkek dedi ama hala pıt pıt onuda sürekli hissetmiyorum zaten acaba kız mı kızlar geç hissettirirmis ya perşembe ayrıntılı usg var o zaman belli olur bende bian önce hissetmek istiyorum tekmesini
erkek dediyse erkektir herkz de farkli oluyor yaa bu durumlar merak etme hissedersin

daha 19. haftandasın doğuma kadar gelme ne demek ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…