En son gördüğün rüya ?

İki kuşum vardı, önce biri ortalıktan kayboldu sonra diğeri.. :)

dün rüyamda merdiven silen kadın kapıya gelmiş benden su istemek yerine kendi evinden hortumla su çekiyordu. aynı binada oturuyoruz. bende diyorum dur ben vereyim. alıyorum kovayı wc ye musluğu açıp dolduracağım. aman allahım tuvalet lağım taşıyor. kakalar çıkıyor ıyyyy sonra banyoya bakıyorum klozetten taşıyor. eşime sesleniyorum kalk evi .p.k götürüyor diye. ayyy sonra uyandım çok fenaydı ya napardım gerçek olsa hala şokundayım

Liseden bağım olmayan, konuşmadığım iki arkadaşla yemek yiyorduk bir kafede. Normalden fazla yedim uyandığımda bile o fazlasıyla doymuşluk hissini yaşadım

Yüzük beğeniyoduk sevdiceğimle sonra olduğumz avm yıkılyodu zor kurtulduk ...

Omlet yapmak için yumurta kırıyordum. Yumurtadan 3 tane civciv çıktı. Çok şaşırdım. Böyle acayip bir rüyaydı

İstanbul'daydım denizin tam ortasında o kadar güzeldi ki

En son gördüğüm değil de son hatırladığım; birbirine ilk görüşte aşık olan bir çift, kız ben miyim değil miyim anlamadım ama görünüşte ben değilim.. Dışarıdan izliyormuş gibiyim fakat o heyecanı falan hissediyorum.

Kapalı bi yerdeyiz bi anda polisler faln geldi silahlar sıkıldı kaçtık heryer savaş alanı gibiydi çok korktm ama her şey sakinledi oraya bi daha döndük poşette ekmeğim ve tabletim kalmş onlar orda zarar görmeden duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…