En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

• Ankete Katılan
    153
  • Anket Kapalı .

Yanlış anladın:26:
Elmayranın nickiyle ilgili bazı durumlar bizim aramızda espiri konusu, niyetim seninle dalga geçmek değildi böyle anlaşıldıysa affola

Yanlış anladın:26:
Elmayranın nickiyle ilgili bazı durumlar bizim aramızda espiri konusu, niyetim seninle dalga geçmek değildi böyle anlaşıldıysa affola

evet yanlış anladım..
sende kusura bakma biraz fevri davrandım..

melek 181
Elossa
ikramaya
Mfo
Oylarınız için çok teşekkür ederim canlar Sizinle daha iyi tanışmak benim için de büyük bir zevk.

melek 181
Elossa
ikramaya
Mfo
Oylarınız için çok teşekkür ederim canlar Sizinle daha iyi tanışmak benim için de büyük bir zevk.
ben teşekkür ederim bitanemdostluğun, kardeşliğin,sırdaşlığın için
iyiki üye olmuşum buraya ve tanımışım seni

oky'e verdim oyumu da, elmyra'da içimde kaldı, ona da vermiş kabul edin

Mune ablayla da Elmayrayla da tanismak cok isterim ama en cok Kazen abiyi merak ediyorumm
Aslina bakarsan hepsini merak ettim sindi

Her yerden musluk akan havuz problemleri gibi bir anket bu düşünüyorum düşünüyorum karar veremiyorum, veriyorum veriyorum ama hadi hayal kırıklığı yaşarsam diye de vaz geçiyorum neyse yaa herkes sanal kalsın bilinmezlik iyidir gizem katar, yok yok öğrenmek istemiyorum fazlasını

çok abarttım bu anketi ben farkındayım

Neyse tamam Mune'yi merak ediyorum... ohh rahatladım:13:

Mu neyi cok merak ediyorum tanismayi istiyorum ve biraz da cekiniyorum cok mu sert acaba:26:

müne ile inşallah tanışma fırsatım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…