En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yeni yarışma konseptimiz ne olsun ?

• Ankete Katılan
    148
  • Anket Kapalı .
Çalışan bayanlarda var forumda ama =) Böyle bir konsept çıksaydı , yarışmamız da çalışan bayanları görecektik demek ki..
bende ofisde calısmıyorum ama ofis konsepti denilen tarzı gunluk yasamımda giyiniyorum kalem etek stiletto ustune sık bir bluz illa bunun icinde ofisde calısmak gerekmiyorki

Spor şıklık yılbaşına yetişti vallahi çekişmeli bir anket..

Eğer konsept yılbaşı çıkarsa, yarışmaya katılacak olan yarışmacılar yılbaşından sonra ki günlerde resimlerini teslim edecekler..

Bilginiz olsun..

ofis şıklığı önerimdi ve oyum ona :)) çalışmıyorum ama ofis tarzı giyinmeyi severim,yılbaşı için pek istekli değilim açıkcası belki bu sefer katılmam bile

marga ama yılbaşına daha çok var o kadar süre neden ara verilcek ki yemek yarışmaları falan arka arkaya yapılıyor
bence yılbaşından sonra hangisi daha çok oy alırsa o yapılsın yılbaşına yakında yılbaşı konsepti yapılır diye düşünüyorum :)

Demi, sıcağı sıcağına devam etsin, bir hafta başvuru olsa bir hafta oylama olsa zaten yılbaşına haftasına da bir şey kalmıyor doğru diyorsunuz.. =)

katılcan mı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…