- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Anaam yok kiz ne tarzi ya
Arkadaslara birakiyorum tarz olmayi![]()
Niye ama katıldığın yarışmada gayet tarzdın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaam yok kiz ne tarzi ya
Arkadaslara birakiyorum tarz olmayi![]()
Herkeste değil şefler deteşekkürler ablacım ne bu böyle herkeste bi çeyrek altın![]()
Ben çeyrek diyorumCanım 1. olduğum yarışmalar için Kazen bize ödül verdiÇeyrek değil madalya
![]()
ıhhhh kotta olmaz,ben kısayım,güzel durmaz kot bende,neyse artık bir daha ki yarışmaya artık,millette fizik var anacımkırıcan kırıcan ona da az kaldı benceeeeeeeee![]()
Ben sana kıyıp hayır dermiyim tatlım, o işi kocama bırakıyorumTeşekkürler canım =) şimdi teklif edicem hayır diyeceksin hiç ağzımı bile açmıyorum![]()
Sana da yakışmıyorsa pes yaniıhhhh kotta olmaz,ben kısayım,güzel durmaz kot bende,neyse artık bir daha ki yarışmaya artık,millette fizik var anacım![]()
aman ona kaldıysa işimizBen sana kıyıp hayır dermiyim tatlım, o işi kocama bırakıyorum![]()
Altını çizeyim dedim yine deo kadarını biliyoruz ya![]()
Ona kalcak tabiaman ona kaldıysa işimiz![]()
bence kalmamalı kendimi sap gibi hissediyorum sen onun sözünü dinleyinceOna kalcak tabi![]()
Çok hoşsun yabence kalmamalı kendimi sap gibi hissediyorum sen onun sözünü dinleyince![]()
Mideniz doyuyo zaten yaptığınız yemeklerdenBna tabiki3 olsa güzel olurdu
![]()
Allah Gözünü doyursunBna tabiki3 olsa güzel olurdu
![]()
Sizlerde prenses varPrensesler ne tatlıydı :) şimdi çeyrek aldık Sünnet çocuğu gibi :)
Yeni yarışma güzel olacak
Katılabilirim buna![]()
Tamam alma istemiyorumMideniz doyuyo zaten yaptığınız yemeklerden
gözünüz doysun bari
apaçi nuriye gibi oldunuz yaaaaaa![]()