- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gecti tatlim,teşekkür ederimmYok yok kalsinnn :) gecti mi rahatsizligin kuzummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecti tatlim,teşekkür ederimmYok yok kalsinnn :) gecti mi rahatsizligin kuzummm
Orta sekerli kahve tadinda katilim mevcut :)Katil mi?Kaç tane katilin var margo
![]()
Ben iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)Gecti tatlim,teşekkür ederimmsen nasılsın bakalimm
![]()
Özgüvenini yerim yavrum![]()
Nasılsın canımBen iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)
Iyi sayilirim canimmm sen nasilsin bakayim :)Nasılsın canım
Valla kim yemisse kayboldu bulamiyorum![]()
Ben iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)
Ayyy gördüm gördüm delisin senBen iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)
Aglama ya agla diye yapmadim mutlu ol diye yaptim kendimi kotu hissederim bak !pisman etme beniAyyy gördüm gördüm delisin sen![]()
Mutlulukgöz yaşları bunlar bebeğim benimmmAglama ya agla diye yapmadim mutlu ol diye yaptim kendimi kotu hissederim bak !pisman etme beni![]()
Pinoli bunu kıskandı butonu var mı oralarda? Kıskancım, agresifim, kompleksliyimBak bak nasilda bakiyooo
Kiz senin nickinin anlami neeee :)
Rica edeeim canim benim..oyyyu ben senin o goz yaslarina kurban olayimmmm yaaa..Mutlulukgöz yaşları bunlar bebeğim benimmmçok mutlu ettin beni,çok teşekkür ederimmm
![]()
Pinoli bunu kıskandı butonu var mı oralarda? Kıskancım, agresifim, kompleksliyim![]()
ben yemedim.Bu sodayı da üstüne içmiyorum inan ki
![]()
Marga seni tenhalarda sıkıştırırım bu kadar tatli olmaRica edeeim canim benim..oyyyu ben senin o goz yaslarina kurban olayimmmm yaaa..
Aglycam heeee yapmaaaa amaaa![]()
İyiyim ben de bitanemIyi sayilirim canimmm sen nasilsin bakayim :)
Lafin gelisi yahuuu :)İyiyim ben de bitanem
Neden sayilirsin
Hahaha oluuurrr :)Marga seni tenhalarda sıkıştırırım bu kadar tatli olma![]()