- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Git bi aseton al yamaci guzelBenim de asetonum yok yama yaptım ojelerime![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git bi aseton al yamaci guzelBenim de asetonum yok yama yaptım ojelerime![]()
Link rica etsem :)Margacığım bizim zayıflama topiğindeki kızlar seni merak ediyolla bir selam verebilir misin rica etsem![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.Link rica etsem :)
2. Takim mi canimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.
umarım yanlış alıntılamadım![]()
2. Takim mi canim
Okudum okudummmmEvet margam. Senin dedikodunu da yaptıydım. Zorla yaptırdılar. Yazılanlara inanma sakın.![]()
Okudum okudummmm
Sana bir suru yarismaci bulayim da gor sen![]()
Aaaaa politik ol diyene bak senMargarinli nikotim acuk politik ol ya. Orada öyle demem gerekti. Ne yapsaydım şimdi![]()
Aaaaa politik ol diyene bak sen![]()
Katilim devam ediyor kizlar gelsin resimleeeeeerrrr :)
ya sana bikaç bir şey soracağım ben. Sonra da resmi yolluyacağım artık. Cesaret ancak geldi zaten kaçmasın bariKatilim devam ediyor kizlar gelsin resimleeeeeerrrr :)
Buyur canim sor :)ya sana bikaç bir şey soracağım ben. Sonra da resmi yolluyacağım artık. Cesaret ancak geldi zaten kaçmasın bari![]()
Buyur canim sor :)
Istedigini giy kuzummmYa şimdi bu bahar kombinleri ya biz kısakollu giysek ya da açık ayakkabı, sandalet tarzı giysek bu tarza gider mi kafam karıştı![]()
Istedigini giy kuzummm
Gecen ben hava 20 dereceyken bot giyen bir kiz gordum mesela.. :) tarz meselesi bu.
Istedigini giyebilirsin :)
Kagidi unutma canimmmm :)süperrrr.
Kagidi unutma canimmmm :)
AVM var Evimin yanında ama useniyorummmGit bi aseton al yamaci guzel![]()
Bak iste kagidi unutmaaaaahe o da vardı. Şimdi çıkacağım akşam sorularım devam edecek
![]()