- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Askm kaç dakka kalmış şurda aç hadi lenBilmem ki canım olmaz herhalde bence
hakan kaybedenin alanına girip tahrik ettiğini varsayarlar hala ona bakarak bayrak dikiyor bak
Oluyor oluyorSon anda katılan olmaz sen başla açmaya..
Ya git çalış dersini daha var kuzum :) çeyrek gece buluşalımmAskm kaç dakka kalmış şurda aç hadi len
Bak derse kafamı veremiyom hayatımda oynuyosun
Ya diskalifiye etse anında ederdiHii doğru yarışma içinde degerlendircekler zaten adada böyle bişey yapsa diskalifiye olurdu belkii
Son anda katılan olmaz sen başla açmaya..
Askm kaç dakka kalmış şurda aç hadi len
Bak derse kafamı veremiyom hayatımda oynuyosun
bence acun işine geleni diskalifiye etmiyorYa diskalifiye etse anında ederdi
Onlarda emin değil , etmek istemiyorlar sanırım..
Karşılıklı tahrik derler kapatırlar herhalde
Yaaa sorma hiç benim halimden anlayan yokdurun kız yarışmacı topluyor margacımaceleniz ne ısırırım sizi
bana da öyle geliyor bakalım ne olcakbence acun işine geleni diskalifiye etmiyor
Bak ben seni ısırırım çok fena, totonla kıskandırıyon zaten milleti, herkes adına ısırıveririm heeeeedurun kız yarışmacı topluyor margacımaceleniz ne ısırırım sizi
Yaaa sorma hiç benim halimden anlayan yoksaat 23:00 da açayım da görsünler halden anlamak neymiş hkhbjhbhkjb
yarışmanın saat kaçta açılacağınıda ezberleeeNeyse azcik bişey ezberleyip geliyooooom
Bak ben seni ısırırım çok fena, totonla kıskandırıyon zaten milleti, herkes adına ısırıveririm heeeee
Katıldın mı sen ondan haber ver bakam..
kız şişmanladım 2 haftadır spor yapmadım bide yedim çok totom da kocaman olduBak ben seni ısırırım çok fena, totonla kıskandırıyon zaten milleti, herkes adına ısırıveririm heeeee
Katıldın mı sen ondan haber ver bakam..
Katıldıysan şak diye anlarım zaten benfısfısfısıfısıfısısss anladın senbakalım tanırsan varımdır
Tembel seniiiiiii, yok mu ceza falan, tatlı kız kaçak var gel..kız şişmanladım 2 haftadır spor yapmadım bide yedim çok totom da kocaman oldu
didim ama baslıcam bu hafta sözTembel seniiiiiii, yok mu ceza falan, tatlı kız kaçak var gel..
Daha vakit varHadi accccc
Dioneyle sana çok pis gıcık olcaz acmazsannnnnnnDaha vakit var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?