- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tesekkurler canim yarismaya beklerim : )Yeni kategori hayirli olsun.merakla bekliyorum kombinleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canim yarismaya beklerim : )Yeni kategori hayirli olsun.merakla bekliyorum kombinleri
Sözleri çok anlamlı aslındaEh istee
git sana kocan şarkı hediye etsin![]()
Dur ekran fotosu alayimda sonra inkar etme ben oyle bisey demedim diyeAy yok harbim ben almiyim :) ama yaz sezonu bi gelsin o zaman bu mesaji sen bana tekrar yaz farkli cevalayayim harbirellammmm
Hayırlı olsun Margam
Sondan 2. eklediğin pantolonu dün sipariş etmiştim![]()
Marga konuyu işgal ediyoruz bizi atacak mısınTesekkurler canim yarismaya beklerim : )
Ilk 3 u belirleyecegiz biliyorsunuz de mi :)Karar vermek için çok zaman var. İlk yarışmada 2. Olmuştum ama bunda sonuncu oldum sanırım,hiç bakmadım o derece yani![]()
Bunu diyeceğini biliyordumVaayyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana belalim,pinko denen kıskanç tavuga gönlümün efendisi![]()
![]()
Arbimmmm herkesi havaya sokuyorrr bu margaaa ama katilma ne yokcostur milleti margaaaa
![]()
Tesekkurler mavim : ) uygun olursan beklerim yarismaya : )Yeni yarışma hayırlı uğurlu olsun. :))
Ha bir de bilinçli yaptin!!!!!!!!!!!!!Bunu diyeceğini biliyordum![]()
Hey masallah : )Anammm yeni kot almam lazım hemen. Kotlarım bol geliyor artık. 13 kilo verdim de![]()
Alçaktan uc Meg'im,Allah iniş takimlarina zeval vermesinÖpüldünüz kızlar
Kaçtım![]()
Seninle yarisma heyecanini tatmak guzeldi bu yarismada demeden edemiycemBelki kafama eserse ben de katılabilirim :)
inşAllah Margam.Tesekkurler mavim : ) uygun olursan beklerim yarismaya : )
Var ya guldurdun beni suan haha : )kızlar hızlı hızlı yazın ki sayfalar ilerlesin milletin dikkatı dağılsın bu konuya adepte olsun.bahar kombinlerinde ilk sayfalara gidip kim kimmiş bakmayı unutsunlar,arada kaynarım belki![]()
Pinko yine dayak yiyeceğim en iyisi kaçayımoyyyy.. Gece gece de iyi geldi
![]()