- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ne oldu sa kustun hadi soyle :) bak daha bavul hazirliycamBeni tanıyosan anlarsinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu sa kustun hadi soyle :) bak daha bavul hazirliycamBeni tanıyosan anlarsinnnn
Azcık daha mı naz yapsamNe oldu sa kustun hadi soyle :) bak daha bavul hazirliycam
Bak yaaaa naz yapma soyle hadiiiAzcık daha mı naz yapsam![]()
Beni unuttunBak yaaaa naz yapma soyle hadiii![]()
Yanildin tabiii :)
suan romantızım kalmadı ıcımde margaTovbe tovbe o nasil lafayip
![]()
hahahaVay vay vay margaya kus bana kusme diyorsun haaaa gorursun sen![]()
kıskandı mı?Yarışmaya yolladığım kombin içime sindi derken erkek arkadaşıma da fotoğrafı attım yaptığı yorum beni düşündürdü, offf offf![]()
Yok yok kıskanma değil, kombinle ilgili bir şeyi uyumsuz buldu. Bana göre uyumlu yaa bananekıskandı mı?![]()
Senden iyi mi bilecekYok yok kıskanma değil, kombinle ilgili bir şeyi uyumsuz buldu. Bana göre uyumlu yaa banane![]()
İnşallah yanılıyordurSenden iyi mi bilecekKıskanmıştır da ondan demiştir o
![]()
İnşallah yanılıyordurOlur da yarışmada bana onun yaptığı yorumun aynısını yapan olursa vayy be diyeceğim, demek adam biliyor
![]()
Yok yarışmaya katıldığımı bilmiyor ki, ona öylesine fotoğraf atıp sordum sence bununla bu olmuş mu diyeParayla birini kiralayıp o yorumu yaptırmasın burda![]()
Yok yarışmaya katıldığımı bilmiyor ki, ona öylesine fotoğraf atıp sordum sence bununla bu olmuş mu diye![]()
Bizim topickten gidersen öyle olur.katılmak istedim aslında ama kilo aldım ondan çekiniyorum![]()
aa aa aman erkek mılletı ne anlarmısYarışmaya yolladığım kombin içime sindi derken erkek arkadaşıma da fotoğrafı attım yaptığı yorum beni düşündürdü, offf offf![]()